Wow! Ce sexy e sora iubitei lui Bogdan Mocanu de la "Puterea Dragostei"

Autor: L.S.
Actualizat: 20 nov 2020, 09:35
video Foto(6)

Andra Volos are o sora foarte frumoasa. Uite ce sexy e sora iubitei lui Mocanu de la "Puterea Dragostei"

Ce sexy e sora iubitei lui Bogdan Mocanu!

Andra Volos e una dintre cele mai sexy concurente de la "Puterea Dragostei", iar Bogdan Mocanu a cazut in mrejele frumosei si atragatoarei brunete. Insa se pare ca nu doar Andra e atat de frumoasa in familia ei! Iubita lui Bogdan Mocanu are o sora mai mica cel putin la fel de frumoasa ca ea.

Citeste si: De nerecunoscut! Andra Volos, de la "Puterea Dragostei", schimbare radicala de look. Oare lui Mocanu ii place?

Citeste si: Puterea Dragostei- Ce masina de fite si-a adus Ricardo din America! Fostul iubit al Ralucai s-a ajuns

Ce sexy e sora iubitei lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei!

Madalina, sora mai mica a Andrei este pasionata de fitness si ii place sa se imbrace elegant.

Cele doua fete au o relatie foarte frumoasa si nu rateaza nicio ocatie sa isi petreaca timp impreuna, atunci cand se poate. Madalina ii duce dorul Andrei si cum sentimentul este reciproc, cele doua tin legatura pe retelele de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra Volos este una dintre concurentele sezonului doi Puterea Dragostei si, in prezent formeaza un cuplu cu Bogdan Mocanu, castigatorul primului sezon.

Andra Volos a venit cu ganduri serioase de a-si cauta jumatatea. Aceasta are 21 de ani si a pasit cu mult entuziasm in casa baietilor, lasandu-i fara cuvinte, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.

Andra a marturisit ca este un inger cu privire rea, imbracat in alb. Intrebata pentru cine anume a intrat, Andra a rapsuns cu sinceritate ca nu a intrat pentru un baiat anume, ci isi doreste mai intai sa ii cunoasca si abia apoi sa se orienteze catre cel care o atrage cel mai mult.

" Nu mi-am dorit sa cunosc pe nimeni! Nu ma iau dupa aparente! Vin, cunosc si atunci atac!", a spus Andra.


Andra a recunoscut in fata baietilor ca ce mai recenta relatie s-a incheiat in luna mai, anul trecut.

Citeste si: Ce face Roxana de la "Puterea Dragostei" cand nu o vede nimeni! Fosta concurenta s-a saturat sa ascunda aceasta parte din corpul ei

Citeste si: Nu o sa crezi: cine e fratele Biancai de la "Puterea Dragostei" si ce masina de fite conduce

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.