WOW! Cum arata acum fiul celebrului cuplu Burak Ozcivit-Fahriye Evcen. Baietelul este supranumit de presa turca "Printul"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 iul 2022, 00:55
Cum arata acum fiul lui Burack si al lui Fahriye Evcen

Cu asemenea parinti celebri si rasfatati de presa din intreaga lume, era imposibil ca si baietelul celor doi actori sa nu fie la fel de alintat.

Dupa celebra nunta dintre Burak Ozcivit si Fahiye Evcen, toata lumea, mai ales fanii serialelor turcesti asteptau cu sufletul la gura vestea ca sotia celebrului actor din Kara Sevda va da vestea cea mare si anume ca a ramas insarcinata. Acest lucru s-a intamplat in 2019 la doi ani dupa ce au facut cea mai somptuoasa si costisitoare nunta din Turcia la care au participat celebritati din lumea filmului, dar si pesoane publice din alte domenii.

La vremea respectiva intreaga suflare a comunitatii iubitoare de seriale TV a fost cu ochii pe ei.

Citeste si: Iti mai amintesti de micuta Deniz Soydere din Dragoste infinita? Doamne, cat de mare a crescut! Cum arata acum si ce face. Fetita este putred de bogata

Fiul lui Burack Ozcivit si al lui Fahriye Evcen, imagini de colectie. Baietelul are acum 2 ani

Tot atunci, Fahriye vorbea de o presiune asupra ei de a ramane insarcinata, iar gurile rele spuneau ca soacra este cea isi doreste cat mai repede un fiu mostenitor. Ba mai mult, tot in presa turca au aparut si cateva zvonuri legate de faptul ca intre cei doi exista si o tensiune si ca relatia lor ar fi ajuns intr-un impas, Fahriye ne mai avand contracte de publicitate sau roluri in seriale pentru ca Burak si-ar fi dorit ca sotia lui sa fie femeie de casa.

Insa, in 2019, a aparut si rodul iubirii lor, micutul Karan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Celebrii parinti au evitat pe cat posibil sa il ascunda de ochii presei si sa nu il expuna atat de mult, insa cu timpul, cei doi nu au mai fost atat de restrictivi si

numeroase imagini cu familia au inceput sa iasa la suprafata. Cei trei chiar formeaza una din cele mai frumoase familii de celebritati din Turcia, iar fiul lor este clar bucatica rupta si are trasaturile lui Burack.Acum, in varsta de 2 ani, Karan este mai mereu prezent alaturi de tatal lui, semn ca cei doi deja isi formeaza o relatie tata-fiu exemplara. Burack il ia chiar si pe platourile de filmare acolo unde filmeaza pentru serialul Kurulus: Osman.
Burak chiar a postat pe Instagram o imagine induioasatoare cu ei doi. Presa si fanii actorului l-au numit imediat pe micut "Pasa".

Burak este extrem de atasat de fiul lui si de fiecare data cand scapa de la filmari, merge cu micutul Karan si fac tot felul de activitati impreuna. Cel mai recent, cei doi au fost la un centru de calarie, semn ca baietelul vrea sa invete sa stapaneasca caii.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.