WOW! De ce NU a reusit Wilmark sa il asculte pana la capat pe acest copil cantand! Antonia e de vina. Iata MOTIVUL!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 29 aug 2021, 01:05

Raul Eregep din Constanta, in varsta de 12 ani, a reusit sa il faca pana si pe durul de Gabriel Cotabita sa ii acorde trofeul KIDSING fara sa il critice cu nimic.

Raul Eregep a fost una din revelatiile serii din prima editie a show-ului de senzatie KIDSING. Baiatul, nu doar ca a emotionat publicul din sala, prezentatorii si juriul, insa le-a transmis atatea emotii incat frumoasa Antonia nu a mai rezistat si la refrenul melodiei "I will alwayas love you", a izbucnit in lacrimi. ##VIDEO121738##

La sfarsitul piesei, Wilmark s-a declarat fascinat de Raul si a marturisit cu inima deschisa ca isi doreste ca pe tot parcursul show-ului sa intalneasca copii atat de talentati ca el.

Si ca are un singur regret in ce-l priveste: Antonia nu l-a lasat sa il asculte pana la final deoarece a inceput sa planga prea tare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Gabriel Cotabita, cel mai exigent jurat a fost si el impresionat de talentul micutului si nu a mai stat o clipa pe ganduri oferindu-i chiar el trofeul KIDSING si posibilitatea de a merge mai departe in concurs.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.