WOW!!! Mama Antoniei s-a imbracat provocator pentru Matt Damon? Vezi ce decolteu urias a afisat voluptuoasa bruneta la locul de munca, unde este cazat si celebrul actor!!! FOTO+ VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 09:35

Mama Antoniei este o MILF in adevaratul sens al acronimului!


Mama Antoniei este o doamna superba iar cand o vezi n-ai cum sa nu-ti dai seama de unde mosteneste fiica ei frumusetea! E sexy, mereu aranjata, constienta de atuurile ei fizice, iar de curand am surprins-o cu un decolteu generos chiar la locul ei de munca, un magazin de ceasuri de lux din incinta hotelului de patru stele, unde este cazat nimeni altul decat Matt Damon. Bruneta mai are cateva zile la dispozitie sa-i atraga privirile playboy-ului de la Hollywood si daca va mai apela la bluzite mulate pe proeminentele-i naturale, cu siguranta nu va trece neobservata de celebrul actor.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-e1cb2a885d85332a19dbe0037455d96f.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.