„Wow! Nu cred”. Virginia cheamă un băiat total neașteptat în camera roșie! Aflați cum reacționează Robi în „Casa iubirii” joi, 21 martie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia va surprinde toată casa cu băiatul pe care-l va chema în camera roșie!

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia va surprinde pe toată lumea când va chema alt băiat în afară de Robi în camera roșie.

Virginia cheamă un băiat total neașteptat în camera roșie

În episodul de mâine, 21 martie 2024, fetele vor putea să aibă camere roșii cu ce băieți vor ele, astfel că fiecare își va exprima dorința în fața camerei.

Una dintre concurente, respectiv Virginia, a ales să cheme un băiat total neașteptat, fără să se gândească la cum va reacționa Robi.

Cel pe care-l va chema Virginia este Robert, iar băieții rămân șocați când îi aud numele.

Citește și: Robi, gesturi neașteptate la adresa Juliei! „Mă mai iubești?” Aflați cum a reacționat Virginia și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

„Wow! Nu cred”, vor spune băieții.

„La asta nu m-am așteptat! Aveți vreo strategie, ceva?”, va întreba Robert, atunci când va intra în camera roșie.

„Care-i combinația?”, va întreba Patrick, care va încerca alături de băieți să găsească justificări pentru alegerea Virginiei.

„Probabil să-l întrebe de tine (n.r.: de Robi)”, va spune Cosmin.

„N-am idee”, va afirma Robi.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ștefania imediat după descalificarea Aleynei din „Casa Iubirii”: „Simt foarte mult...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Eu te-am chemat din alte scopuri”, va declara Virginia, în camera roșie.

„Dar mi-a zis de multe ori că are o impresie bună despre Robert! Mi-ar confirma că nu ar vrea (n.r.: o relație) pentru că sunt total opuși și că-i place genul meu, dar eu știu?”, le va mărturisi Robi băieților în casă. Se pare că decizia Virginiei îl va pune pe gânduri pe concurent.

Larisa îl cheamă pe Ștefan în camera roșie

Tot mâine, Larisa își va exprima și ea dorința de a avea pe cineva în camera roșie. La început, concurenta nu va alege un concurent anume, ci îi va spune camerei să-i aleagă pe cineva care să reușească s-o facă să se simtă bine. 

Pentru că lucrurile nu funcționează așa în „Casa iubirii”, Larisa îl va chema pe Ștefan în camera roșie și așa îl va îngândura și pe Patrick.

„Du-te!”, va exclama Patrick către Ștefan, atunci când va vedea că nu el este cel chemat de Larisa în camera roșie.

Ce se va întâmpla mai departe puteți afla joi, 21 martie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!