WOW! Nu o sa va vina sa credeti ce obisnuiesc sa manance copiii din Cambodgia! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 15:45

Cambodgia este un regat situat in sud-estul Asiei si are o populatie se peste 13 milioane de locuitori, capitala se numeste Phnom Penh.

O mare parte a Cambodgiei se situeaza la nivelul marii, si ca o consecinta, raul Tonle Thom isi inverseaza directia varsarii in anotimpul umed, aducand apa inapoi in lacul Tonle Sap si provocand astfel inundatii.

 

Industriile principale ale Cambodgiei sunt industria textila si cea turistica. Astfel pe internet circula cateva imagini foarte greu de digerat daca sunteti sensibili, unii micuti din Cambodgia obisnuiesc sa prinda paianjeni si mai apoi ii mananca.

 

Este nevoie de aproximativ 10 minute, de la capturare pana la ospat, asa incat este un aliment local si care se prepara rapid.  Cei care au incercat acest aliment spun ca gustul este foarte neobisnuit si ca nu poate fi comparata cu nimic altceva.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.