WOW sau BAU-BAU? Cu Iulia "Alba ca Zapada si cei patru pitici"! Iata ce aparitie uluitoare a avut Iulia Albu in platoul "WOWbiz" si ce vedete a criticat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2018, 14:51
video Foto(11)

Iulia Albu, la fel de inversunata ca intotdeauna a lansat cele mai aspre critici vedetelor care nu si-au ales tinutele corespunzator!

Prima vedeta luata in vizor de Iulia Albu a fost Valentina Pelinel, despre care a afirmat ca are o tiunuta foarte comuna, un par neglijent si in ansamblu o aparitie dezamagitoare, iar nota a fost pe masura criticilor, 2.


Despre Lora, iulia Albu a recunoscut ca are un look bun, curat si aranjat si i-a dat nota 9.


Andreea Berecleanu a incantat-o printr-un look frumos si a laudat-o pentru faptul ca a ales sa poarta botine  si fusta plisata, iar nota a fost una de 8.

 
Tinuta lui Mihai Morar i s-a parut foarte stranie si l-a criticat pentru faptul ca a purtat un costum mult prea clasic, cu un papion ieftin, iar nota a fost una uluitor de mica, 1.


Despre Gina Pistol, Iulia Albu a afirmat ca ii place foarte mult cum i-a stat rochia scurta, cu bretele inguste, combinata cu o pereche de sandale.

"Imi place! O prinde aceasta combinatie cu auriu! Isi alungeste mult silueta, imi place mult cum ii sta cu parul scurt! Nota mea pentru ea este 7!", a spus Iulia.

 
Luana Ibacka nu a incantat-o deloc pe Iulia Albu, care i-a criticat intreaga tinuta
"Nu cred ca are niste nasturi cusuti pe o carpa, dupa care a fost legata la gat.
Niciodata nu facem mai multe zone de interes! Este una dintre cele mai slabe aparitii si o vom nota cu un trofeu BAU!", a spus Iulia Albu.


Despre Elena Gheorghe, fashion designer-ul a afirmat ca are un look bun pentru zi si ca ii place mult ca nu are tocuri foarte inalte, iar nota a pentru ea a fost 6,8.

 
Iuli Albu a luat un vizor si un cuplu format din Denis Stefan si Cristina.
Despre partenera celebrului actor, Iulia a spus ca nu orice sutien este facut pentru a fi vizibil si ca ar fi fost mult mai potrivit un machiaj mai discret, iar nota pentru cei doi a fost 5,1.

 
Despre Giulia Anghelescu, Iulia Albu nu a avut deloc o parere buna si a criticat geanta, afirmand ca nu se potriveste cu restul tinutei, iar nota a fost uluitor de mica: -32.

 
Cel care a avut o tinuta potrivita si care a primit doar aprecieri din partea Iuliei Albu, a fost Adi Sina, despre care a afirmat ca are ceva al lui, o carisma aparte "de iti vine sa ii faci copii". Fashion editorul a spus ca artistul poarta un pulover foarte frumos si isi asorteaza incaltamintea, ceea ce a determinat-o sa ii acorde trofeul WOW.