WOW sau BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”E cea mai slaba tinuta pe care am vazut-o vreodata!” Cine este vedeta care a gafat si cine a reusit sa o impresioneze pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2017, 10:25

Daca e joi, atunci Iulia Albu e printre noi. Ca de obicei, jurata emisiunii ”Bravo, ai stil” a analizat tinutele vedetelor si a dat verdictul: WOW sau BAU?

Mihai Morar- Este o tinuta decenta pentru o iesire la mall, pentru o plimbare cu cainele, insa daca mergi la un eveniment nu s-a obosit sa arate bine. De aceea, va primi nota 2 de la noi.


Codin Maticiuc- O tinuta ceva mai complexa. Chiar daca e putin cam cald pentru o tinuta imi place. E decent, imi place asocierea, asa ca va primi de la noi nota 7.


Tania Budi- Asa se intampla cand te duci la un eveniment si te confunzi cu panoul. Îmi place aceasta detalii, insa ar trebui sa le puna in valoare diferit. Se pare ca Tania Budi a primit de curand un trofeu WOW, asa ca acum va primi nota 6.


Catalin Botezatu- Nu-mi place combinatia rosu negru, insa in acest context, e ok.
Îmi place ca poarta cravata pretioasa, nu-mi plac bratarile, dar si-a facut un trade mark ca si Mihaela Radulescu. Nota mea pentru el e 8.


Vladimir Draghia- Eu inteleg aceste pulovere si acest piese care au influente din State, insa lungimea pantalonilor nu o pot tolera. I-as sugera sa mizeze pe o singura culoare, asa ca va primi in aceasta seara, de la noi, un zero.


Adina Halas- Nici nu as putea sa-mi gasesc cuvintele ca sa exprim. Niociodata o pereche de cizme la un eveniment monden. Niciodata cu o rochie ce imita un furou, nimic nu sugereaza toamna iarna. Iar posing-ul e ca la caminele culturale de alta data. Nu-mi place deloc aceasta combinatie. Este cea mai slaba tinuta pe care am vazut-o vreodata, dar ma gandesc sa nu o excludem si sa-i dam un trofeu BAU.


Matei de la BRomania- A fost intotdeauna safe, iar daca esti el poti sa porti asta oriunde. Astazi primeste nota 8.


Amy- Are un look decent, potrivit pentru zona ei si nu m-as astepta sa se poarte altfe. Ar trebui sa-si scurteze pantalonii ca sa vina unde-i trebuie. Nota mea e 5.


Delia- O pereche de cizme foarte lungi, acest sacou ma asteptam sa fie in garderoba ei. Îmi place. Delia, de la noi, ai un trofeu WOW.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro
























 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.