WOW - Se intampla si in REALITATE! Cum era un barbat sa-si rateze propria nunta! POVESTEA in FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:09

Un barbat a avut parte de o "surpriza" neplacuta chiar inainte de nunta, mai exact o intamplarea a avut loc in noaptea de dinaintea nuntii sale, situatie care i-a dat peste cap toate planurile.

Cu toate acestea, barbatul, in cele din urma, a luat parte la propria nunta in ciuda faptului ca a fost cu un picior in groapa. Totul s-a intamplat pe data de 18 octombrie 2012 cand mirele, Chad in timp ce conducea pe un drum din St. James a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat intr-o mlastina.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/n1-1ab59423f40c1718dd420957b68cddad.jpg

 

Norocosul a reusit sa iasa din masina, care incepea sa se umple cu apa, si a mers 2,4 kilometri pe jos si a ajuns acasa. Cand

avea impresia ca a scapat cu bine, o durere severa de spate a inceput sa nu-i dea pace. Chad a fost transportat de urgenta la spital unde s-a constatat faptul ca si-a fracturat vertebrele si ca nu are nicio sansa sa partice la propria nunta, care era a doua zi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 Desigur, minunea s-a intampla si

barbatul a facut in asa fel incat a si-a dus planul de nunta pana la capat, nu a fost fizic alaturi de sotia lui si de invitati, dar important este ca nu a ratat ziua nunti. Cum a fost posibil asa ceva puteti vedea in galeria foto de mai jos!