“WOWBiz” isi mentine pozitia de lider de piata

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:01

Miercuri, 20 ianuarie, late night show-ul “WOWBiz” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

“WOWBiz” isi mentine pozitia de lider de piata
Miercuri, 20 ianuarie, late night show-ul “WOWBiz” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. In intervalul difuzarii emisiunii prezentate de Madalin Ionescu si Andreea Mantea, peste un milion de romani urmareau povestea familiei pentru care Gigi Becali a intervenit cumparand o locuinta, dar si dezvaluirile facute de Catalin Botezatu si Vica Blochina.
In intervalul 23:00 – 24:30, “WOWbiz” a inregistrat 3,8 puncte de rating si 13,9% cota de piata, pe targetul National, si 3,4 puncte de rating si 11,9% cota de piata, pe segmentul de public All Urban. O medie de 704.000 telespectatori urmareau aseara late night show-ul “WOWBiz”. In minutul de aur, atins la 23:01, peste un milion (1.143.000) de romani asteptau cu sufletul la gura subiectele dezbatute in “WOWBiz”.

In intervalul difuzarii emisiunii prezentate de Madalin Ionescu si Andreea Mantea, peste un milion de romani urmareau povestea familiei pentru care Gigi Becali a intervenit cumparand o locuinta, dar si dezvaluirile facute de Catalin Botezatu si Vica Blochina. 

In intervalul 23:00 – 24:30, “WOWbiz” a inregistrat 3,8 puncte de rating si 13,9% cota de piata, pe targetul National, si 3,4 puncte de rating si 11,9% cota de piata, pe segmentul de public All Urban.

O medie de 704.000 telespectatori urmareau aseara late night show-ul “WOWBiz”.

In minutul de aur, atins la 23:01, peste un milion (1.143.000) de romani asteptau cu sufletul la gura subiectele dezbatute in “WOWBiz”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.