WOWbiz, lider de audienta cu un subiect care sta pe buzele tuturor: e bataia rupta din Rai, pentru educatia copiilor?

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:15

S-a vorbit foarte mult in ultima perioada despre relatia dintre parinti si copii, despre cum ar trebui sa fie educati cei mici.

Este bataia, in cazul copiilor,  rupta din Rai, asa cum spun batranii? Acest subiect sensibil a determinat-o si pe Oana Roman sa-si deschida inima si sa povesteasca, fara ocolisuri, despre modul dur in care tatal sau, politicianul Petre Roman, ii facea educatie in copilarie.

Oana a vorbit deschis si cu zambetul pe buze  nu despre rasfatul din copilarie si nici despre amintirile de nepretuit de pe vremea cand era mica, ci despre educatia dura de care a avut parte cand  era o copila.

Tatal era parintele care o taxa dur de cate ori gresea.

Sunt momente pe care memoria Oanei nu le poate uita. Dar nu le vede nici acum ca pe abuzuri sau agresiuni, ci pune totul pe seama afectiunii de tata. Acum este parinte si realizeaza ce i-a lipsit ei cel mai mult  cat a fost in casa parintilor.  Alinarea de tata, o imbratisare calda care sa o consoleze la greu, incurajarea neconditionata sunt lucruri de nepretuit care nu pot fi aduse acum inapoi nici de bani, nici de remuscari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dumneavoastra, dragi telespectatori, va place Kanal D, iar dovezile pe care ni le oferiti in fiecare zi ne determina sa fim mai buni, sa va oferim tot ceea ce doriti sa urmariti! Cel mai bun show al noptii, „WOWBiz”, a pozitionat,

aseara, Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, in intervalul 22:55- 24:35, Kanal D a inregistrat 3,9 puncte de rating si 14,8% cota de piata, pe targetul Comercial! Cu 4,0 rating si 13,1% cota de piata, pe targetul All Urban, si 3,6 rating si 12,6% cota de piata, la nivel National. In minutul de aur, la 22:55, peste un milion (1.346.000)

de romani se aflau in fata micicilor ecrane, pe Kanal D.