“WOWBiz REVELION” – o editie speciala in noaptea dintre ani, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Sambata, 31 decembrie, de la ora 22:00, programul de Revelion oferit telespectatorilor Kanal D va fi unul cu totul special; momente de umor, muzica usoara si lautareasca, distractie si voie buna.

Editia speciala de Revelion contine o parodie dupa formatul original "Bravo, ai stil!"cu un juriu format din: Andrei Duban (in rolul Iuliei Albu), Madalin Ionescu (in rolul lui Maurice Munteanu), Bianca Dragusanu (in rolul Ralucai Badulescu), Axinte (in rolul lui Razvan Ciobanu), si Andreea Mantea (in rolul Ilincai Vandici).

Concurentii acestei editii speciale vin cu idei si povesti inedite pentru a-si justifica alegerile vestimentare.

Anna Lesko poarta o tinuta pentru a merge le luna pentru a filma o reclama la „praf de stele”, Rona Harner merge la inchisoare sa-si anunte iubitul ca il insala cu laptarul. Cezar Ouatu va intra in rolul unei vaduve care merge la parastasul sotului zgarcit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Tot in cadrul show-ului de Revelion telespectatorii se vor bucura de momente de muzica populara si de petrecere oferite cu generozitate si bucurie de artisti foarte iubiti de romani.

Laura Lavric, Daniela Condurache, Gheorghe Turda, Maria Constantin, Angela Rusu, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Maria Carneci, Cornelia si Lupu Rednic, Cornelia Rednic si formatia Pindu, Rona Hartner, Cristina Spatar, Elena Merisoreanu, Claudia Ghitulescu, Ileana Ciuculete, Jean de la Craiova, Laura Vass si Sorinel Copilul de Aur, Dan Ciotoi de la Generic si multi alti artisti vor incinge atmosfera in noaptea dintre ani.

Nu ratati “WOWBiz – REVELION”, difuzat de la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.