Xenia bănuiește că Laura ar fi îndrăgostită de Radu, iar lacrimile vărsate în ”Casa Iubirii” nu sunt nici pe departe pentru Emanuel. Pe cine vrea, de fapt, concurenta

Author: Madalina Maftei

Xenia bănuiește că Laura ar fi îndrăgostită de Radu

Laura este foarte emotivă în ediția de astăzi, după ce Emanuel a avut o atitudine neadecvată față de ea.

Larisa este de părere că ieșirea Laurei de astăzi este determinată de faptul că are sentimente pentru Emanuel, iar atitudinea lui o face să sufere și nu îndrăznește să-i spună ce simte pentru el.

Xenia a intrat la bănuieli

Lacrimile Laurei le-a impresionat pe fete, care îi sunt alături necondiționat. Întrebată de ce plânge, Laura nu a știut ce să le spună fetelor, astfel Xenia și-a pus câteva semne de întrebare și are impresia că tânăra este îndrăgostită de Radu.

Larisa este de părere că blondina tânjește după atenția lui Emanuel, iar Radu este un caz exclus.

”Parcă e prea multă presiune”, a spus Laura când a fost întrebată ce se întâmplă cu ea.

Bianca este de părere că Emanuel nu o place așa de mult pe Laura, motiv pentru care își permite să se comporte așa cu ea.

”Când îți place mult o fată...nu te poți exterioriza așa ușor cum o faci tu cu ea”, a spus Bianca.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Emanuel o ia peste picior pe Laura: ”Nu mă interesează!”. Concurenta izbucnește în lacrimi. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 24 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Emanuel recunoaște că la început rămânea blocat când o vedea pe Laura, însă acum nu mai are aceleași sentimente. Băieții au ajuns la concluzia că el nu a plăcut-o niciodată pe blondină, ci a fost doar o iluzie, după ce ea i-a dat ”reci”.

”Am spus de o sută de ori că nu-mi place să vină, să arunce, nu-mi place. Îmi place de el, e drăguț”, a

spus Laura.

Printre lacrimi, concurenta a dezvăluit că uneori Emanuel o face să se simtă prost. 

Larisa și Xenia au o discuție pe acest subiect, iar cea dintâi susține că Laura acceptă ca Emanuel să o atingă, dar tot nu vrea să formeze un cuplu cu el, iar lacrimile ei nu justifică ce are de gând să facă.

Citeste si: La ce ar recurge Kinga de dragul popularității. Nicolas continuă atacul la adresa concurentei de la Casa Iubirii: "Pai asta nu e perversitate?! Da, i-am zis că are trei clase"

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.