Xenia și Cristian Marinescu de la ”Puterea Dragostei”, idilă secretă?! Fosta concurentă de la ”Casa Iubirii” a făcut dezvăluiri fără precedent: "Este foarte tupeist și îi place să se joace cu femeile"

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 feb 2023, 16:08

Xenia și Cristian Marinescu de la ”Puterea Dragostei”, idilă secretă?

Sursa: Instagram

Xenia, fosta concurentă de la ”Casa iubirii”, a făcut dezvăluiri fără precedent despre Cristian Marinescu, după ce s-a speculat că între ei ar exista ceva mai mult decât o relație de prietenie.

Xenia a dat cărțile pe față și a vorbit despre Cristian Marinescu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, cu care s-a zvonit că s-ar fi întâlnit. Fosta concurentă de la ”Casa Iubirii” a dezvăluit ce legătură există între ei.

Xenia și Cristian Marinescu au o idilă secretă?

Xenia, invitată în cadrul emisiunii online ”Culisele Iubirii”, a vorbit despre presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Marinescu.

Este bine cunoscut faptul că tânăra s-a cunoscut în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D cu Radu și cu Alin, dar se pare că în spatele camerelor, după ce a părăsit competiția, Xenia a discutat cu un bărbat cunoscut din showbiz, este vorba despre Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei.

Blondina a povestit tot ce s-a întâmplat între ei, după ce au apărut mai multe zvonuri legate de o presupusă relație, acum adevărul a ieșit la iveală.

Citeste si: Exclusiv! Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii se pregătesc de nuntă după terminarea reality-show-ului? Bogdan face noi dezvăluiri

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"La început, lumea spunea cum că am avut legătură cu un fost concurent de la o emisiune. Eu nici măcar nu îl cunosc.

S-a pornit cineva cum că m-aș potrivi cu el și de acolo s-a început valul că am o relație cu el. După aceea, a venit un admirator, fan de-al meu, tot cu numele respectiv, coincidență, care îmi lua apărarea prin comentarii.

Este vorba despre Marinescu. Mi-a scris de câteva ori sinceră să fiu, dar nu cred că este tipologia mea de bărbat. I-am dat follow pe Instagram în momentul în care am văzut mai multe comentarii, să văd și eu cu cine mă asociază lumea.

Am discutat cred că de două ori cu el. Este foarte tupeist și îi place viața, să se joace cu femeile."

, a declarat Xenia, potrivit Wowbiz.ro.

Se pare că între cei doi nu a existat nimic, mai mult decât atât, fosta concurentă a precizat că tânărul nu este deloc pe gustul ei, fiind mult prea tupeist și îi place să se joace cu femeile.

Citeste si: Kinga încearcă să-l sărute pe Radu! Însă concurentul are de gând să pună din nou punct relației lor! „Simt că doar se joacă și atât” Aflați cum va reacționa Kinga, joi, 13 octombrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Xenia vorbește și despre Alin, concurentul din Casa iubirii care a plăcut-o, dar pe care ea mereu l-a comparat cu Sorin. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.