Xonia a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, la volan. Artista nu are voie să conducă pe drumurile din România

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 mar 2024, 01:45

Artista s-a ales cu dosar penal

Sursa: Facebook

Xonia a fost prinsă la volan, deși nu are dreptul să conducă în România, fiind, de asemenea, sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Artista a fost trasă pe dreapta pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Xonia a fost prinsă la volan, deși nu are voie să conducă, beată și drogată. Artista s-a ales cu dosar penal, urmând să dea explicații pentru faptele comise.

Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan, fără dreptul de a conduce în România

Xonia a fost trasă pe dreapta de un echipaj de poliție, în Sectorul 2 al Capitalei, astăzi, 23 iunie, în jurul orei 04:00.

Aceasta a fost testată cu Etiletestul și cu Aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv în ambele cazuri. 

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

Citește și: Xonia, despre sacrificiile necesare vieții de artist. Drumul a fost anevoios, dar artista este mândră de ea. „În mașină, mă schimbam, mâncam, îmi făceam temele”

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 ”, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prima reacție a Xoniei, după ce a fost prinsă la volan beată și drogată

Xonia a preferat să nu comenteze acest eveniment, precizând că, pentru moment, nu poate să vorbească despre cele întâmplate. „Eu, în momentul de faț,ă nu pot să vă dau nicio declarație.

Îmi pare rău!”, a spus aceasta, conform spynews.ro.

Conform primelor informații, relatează cancan.ro , după ce a fost testată cu aparatul DrugTest, a reieșit că artista a consumat cocaină. De asemenea, în urma atestării cu aparatul Etilotest, a reieșit că, în sânge, exista o concentrație de 0,3 g/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Xonia, moldoveanca născută în Australia. „Consider că familia face orice loc să pară ca acasă”. Cum a ajuns aceasta să danseze, deși muzica era pasiunea ei

Xonia se confruntă, de câțiva ani, cu o boală autoimună. Aceasta a descoperit-o în urmă cu aproximativ patru ani și a fost nevoită, o perioadă, să urmeze un regim alimentar destul de sever, care nu i-a permis să consume orice aliment pe care îl dorea.

Mai mult decât atât, artista din Australia s-a confruntat cu probleme și în ceea ce privește reacțiile adverse căpătate în urma medicamentelor pe care trebuia să le ia, dar, cu toate acestea, mereu a fost încrezătoare și niciodată nu și-a pierdut speranța că se va face bine și că lucrurile vor reveni

la normal pentru ea.

 

Taguri: