Xonia, despre sacrificiile necesare vieții de artist. Drumul a fost anevoios, dar artista este mândră de ea. „În mașină, mă schimbam, mâncam, îmi făceam temele”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 dec 2022, 21:30

Xonia, despre sacrificiile necesare vieții de artist. Drumul a fost anevoios, dar artista este mândră de ea. „În mașină, mă schimbam, mâncam, îmi făceam temele”

Sursa: Instagram

Xonia a fost invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra”, unde a împărtășit experiența ei profesională, dar și sacrificiile pe care a trebuit să le facă, pentru a ajunge acolo unde și-a dorit.

Xonia a venit în emisiunea „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut, pentru a ajunge o balerină renumită.

Xonia și-a sacrificat copilăria, pentru a ajunge o balerină de succes

Așa cum se întâmplă în cazul artiștilor de renume, pentru a ajunge acolo unde și-a dorit, Xonia a fost nevoită să își sacrifice mai mulți ani din viață, pentru a se putea focusa asupra asupra carierei de balerină.

„Eu am crezut, până la o anumită vârstă, că o să rămân să fiu balerină și asta o fi cariera mea. Am iubit baletul foarte mult, am fost și extraordinar de bună, nu că mă laud singură, dar puteți să mă căutați pe Google.

Am avut toate rolurile principale, am făcut chiar și un turneu cu «Spărgătorul de Nuci», am avut rol principal și am făcut turneu în toată Australia, am fost foarte cunoscută în industrie.

Pe lângă răni și lucruri fizice, dar, nicio problemă, picioarele mele sunt foarte puternice, aveam o oră jumate de condus până la școala de balet, pentru că am studiat la cea mai înaltă școală de balet din Australia, cred că, în momentul de față, e a patra sau a cincea din lume.

Citește și: Călin Goia, omul real din spatele scenei. Ce meserie are solistul trupei Voltaj, de fapt, și cum a reușit formația să treacă testul timpului

În mașină, mă schimbam, mâncam, îmi făceam temele, ajungeam la balet, îmi făceam orele și asta a fost viața mea. Duminica a fost ziua în care eu recuperam toate temele și lucrările, că, de luni până sâmbătă, eram cu baletul full-time, competiție, apoi cu actoria”, a spus artista.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Xonia a ajuns în România, în urma unei propuneri de jurizare

Deși Xonia a mai venit în România în vizite, întoarcerea care i-a schimbat viața a avut loc atunci când i-a fost propus să jurizeze un concurs.

„Salariile la balerine sunt în funcție de vârstă, dar și de nivelul la care ești. Cu cât avansezi, cu atât încasările sunt mai mari.

Făceam muzica în paralel, dansam și mă uitam la mine, în oglindă, aveam și visul ăsta că aș vrea să fiu cântăreață internațională și mi s-a oferit un contract de muzică în Australia.

Am ajuns în România, pentru că am fost invitată să fiu membru în juriul unui concurs de frumusețe, pe vremuri. Pentru mine a fost un vis împlinit, după ce am și cântat la festival”, a mai povestit Xonia.

Citește și: Puya, un familist convins: ,,Viața se măsoară în timp, nu în bani!" Cum este rapperul în postura de tată

Mai mult decât atât, talentul și soarta au fost de partea ei, iar aceasta a reușit să participe la Cerbul de Aur. „Eu, când am reprezentat Australia la Cerbul de Aur, acum mulți, mulți, mulți ani, aveam 19 ani, am intrat în finală și «Trandafir de la Moldova» am făcut o altă orchestrație, una originală”, a mai dezvăluit Xonia.