Yaman ii face o surpriza romantica Mirei! Vezi despre ce e vorba azi, de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Inscenarea ce i se facuse lui Selim tulbura linistea tuturor membrilor familiei Serez, care asteapta cu nerabdare decizia instantei in ceea ce priveste arestarea acestuia. Lucrurile inainteaza greu in ancheta, pentru ca Selim este convins ca totul a fost un complot pus la cale de un coleg de breasla, insa deocamdata nu poate sa demonstreze acest lucru.

In cele din urma, Selim este eliberat pe durata cercetarilor si suprinde o discutie aprinsa intre Yaman si Kenan. In acest timp, Selim afla ca atacul asupra sa, ce se petrecuse in urma cu cateva seri in parcare, a fost de fapt o inscenare pusa la cale de Kenan. Yaman ii reproseaza fratelui sau gestul necugetat, iar Selim, socat de cele marturisite de Kenan, il alunga pe acesta din casa sa.



Pe de alta parte, Tan continua sa se foloseasca de micul sau prieten pentru a afla informatii despre Mira si Yaman. Baiatul isi indeplineste misiunea si ii transmite lui Tan ca Mira este in continuare iubita lui Yaman si ca i-a auzit vorbind despre aniversarea celor sase luni de relatie.

Patania lui Selim si crima de care acesta este acuzat sunt intens mediatizate de presa. Dusmanul din umbra a lui Selim examineaza stirile si pozele dintr-un ziar.
Atunci vede numele de familie a lui Yaman (Koper) si realizeaza ca i-a gasit pe copiii lui Turan, dusmanul sau de moarte. Discret, incepe sa ii urmareasca pe toţi cei din familia Serez, dar mai ales pe cei doi frati.

Pentru a sabatori implinirea celor sase luni de relatie cu Mira, Yaman planuieste o surpriza. Pregateste totul ajutat de prietenii sai si  o invita pe Mira intr-o casa aflata inca in constructie.
O asteapta pe fata iubita cu lumanari aprinse si cu o masa aranjata ca pentru o cina romantica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”