Yaman - Rezumatul episodului 23

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Mira afla un secret socant despre familia ei!

De Ziua Indragostitilor, Selim ii ofera o surpriza romantica lui Ender, ocazie cu care isi reinnoieste juramantul de a o iubi pana la sfarsitul vietii.

Yaman se intoarce in casa familiei binefacatorilor sai bogati, desi este cuprins de remuscari. După ce mama lui Yaman dispare, lasand in urma ei doar  o scrisoare, tanarul se intoarce la casa familiei Serez. Este abatut si cuprins de remuscari ca nu a fost in stare sa isi tina promisiunile pe care i le-a facut mamei sale.

Dandu-si seama ca razbunarea impotriva lui Asim ii poate pune in pericol propria casnicie, Selim renunta la planurile sale. Dar este surprins cand Asim lasa securea razboiului de-o parte si da o mana de ajutor la derularea unor afaceri pe care le are Sedef in America. Intre timp, surorile Mira si Beren afla un secret de familie de-a dreptul socant.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16777567/1/media-142510702874153000.jpg