Yaman sare-n ajutorul batranului Asim! Astazi, de la 21.00, la Kanal D!

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 aug 2021, 19:45

Innebunit de durere din cauza a ceea ce se intampla intre Ender si Sedef, Asim sufera un atac de cord si este dus de urgenta la spital.

In acest timp, Giray se afla in camera lui Ayse, iar servitoarea lui Asim striga disperata la usa lui Faruk sa vina cineva sa-l ajute pe batran.

Yaman este cel care face aceasta operatiune demna de o echipa de paramedici, iar Asim ii este recunoscator.

Orkun afla si el despre cele intamplate, si regreta ca Yaman i-a luat-o inainte.“Dl Asim este foarte norocos ca are un nepot ca tine! Iar ai cazut in picoare, iar ai tras lozul castigator”, i se adreseaza Orkun lui Yaman pe un ton artagos.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16785687/1/media-143823799662179600.jpg

Sude ii spune lui Sedef ceva care o face sa reflecteze la faptul ca si-a judecat pe nedrept tatal. Sedef regreta ca s-a purtat urat cu batranul, Ender este si ea ravasita, Sude, care tocmai se aliase cu batranul, se gandeste ca parteneriatul ei e pus in pericol daca batranul moare.

Yaman o implora pe Mira sa se impace cu mama ei, dar conflictul dintre cele doua femei se adanceste si mai mult.

Iar prietenia dintre Mira si Cem, varul lui Selim, infloreste, fapt ce ii atrage atentia lui Yaman.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO141926##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.