Yaman se intoarce, sensibilizat de scrisoarea Mirei! Nu rata un nou episod din serialul turcesc, in aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Sensibilizat in urma unei scrisori trimise de Mira, Yaman se intoarce, decis sa isi spele onoarea numelui patat pe nedrept. Iar Selim promite sa il ajute.

Dorind sa impiedice implicarea lui Orkun in activitati frauduloase, tatal acestuia se aliaza cu el impotriva lui Yaman. Dupa ce Orkun isi face cunoscuta intentia de a se casatori cu Mira, Sude si Faruk sunt de acord- pentru prima data- cu ceea ce este cel mai bine pentru viitorul fiicei lor.

Stiind ca raspunsul ei catre Orkun ii va schimba viata pentru totdeauna, Mira este contrariata si tulburata, mai ales cand afla ca Yaman a trecut cu bine, in cele din urma, admiterea la universitate.



Intre timp, planul lui Asim de a-l proteja pe Orkun il determina pe Yaman sa ia o decizie importanta: nu va mai fugi de dusmanii sai. Cateva evenimente socante vor avea loc in timpul petrecerii de bun venit acasa la Mira.

Aflati ce evenimente se petrec in casa Mirei, in episodul de azi din Yaman, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: