Yaman, socat de gestul fratelui sau! Cu cine este vazut tanarul sarutandu-se? Nu rata azi un episod de senzatie, de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Mira continua sa fie geloasa pe Yaman pentru ca acesta isi petrecuse ziua plimbandu-se cu Ada prin Istanbul, pentru a o determina sa nu plece in strainatate.

Cei doi trec prin momente tensionate alimentate de gelozia Mirei, care ii reproseaza iubitului sau ca se implica prea mult in viata celorlalti, uitand de relatia lor.

Pe de alta parte, Selim este ingrijorat de atacul care il vizase pe Kenan. In timpul altercatiei, barbatul a fost ranit de cativa atacatori necunoscuti. Selim crede ca este vorba despre un avocat rival si nici nu banuieste ca in spatele acestui joc sta de fapt Giray, pus de Hasan, care vrea sa se razbune pe Kenan.



Pentru a elucida problema paternitatii noului membru al familiei, Mert si mama sa, Ender, au luat pe ascuns o proba din parul fetei lui Arsen Reyhan pentru a face, pe ascuns, un test ADN, pentru a afla daca fata este sau nu fiica lui Asim Kaya.

In acest timp, Tan continua sa urzeasca planul de a o cuceri pe Mira. Acesta se foloseste in continuare de micul sau prieten pentru a-i trimite noi mesaje fetei pentru care facuse o obsesie.


In vreme ce Mira si Yaman incercau sa treaca peste momentele dificile ale relatiei lor si isi promiteau ca vor avea incredere unul in celalalt, un alt factor le perturba linistea – Leyla, fosta iubita a lui Yaman, revine in Istanbul. Pentru a testa fidelitatea iubitului sau, Mira organizeaza o seara la restaurant cu prietenii sai, la care o invita si pe Leyla. Cand Yaman isi da seama de jocul Mirei se supara pe aceasta si cu toate insistentele fetei, continua sa fie distant cu iubita sa.


Pe de alta parte, Sude incepe sa vehiculeze in randul prietenelor sale ideea ca urmeaza sa fie ceruta in casatorie de celebrul Asim Kaya. Sude asteapta cu nerabdare sa fie invitata la cina de catre Asim, insa invitatia batranului intarzie sa apara, iar aceasta pleaca singura la restaurantul lor preferat. Acolo are parte de o surpriza de proportii deoarece Asim era acompaniat de o tanara. Bulversata de situatia jenanta, Sude pleaca dezamagita.
Faruk, care vazuse intreaga scena, se ofera sa o conduca pe fosta sa sotie pentru a trece mai usor peste momentele dificile.

Aceasta merge pe tarmul marii, sa isi adune gandurile, insa aici il intalneste pe Kenan, care profita de vulnerabilitatea femeii si se apropie de ea. In acest timp, Yaman, care venea sa isi viziteze fratele, este socat sa ii vada pe cei doi sarutandu-se pasional.

Nu ratati un nou episod din serialul “Yaman”, difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.