Yamato și Patricia, primele declarații despre relația lor: „Are foarte multe de oferit pentru o femeie”. Cum a reacționat Bogdan Mocanu când a aflat despre cei doi

Autor: Diana Ghita

Yamato și Patricia au dezvăluit ce legătură este între ei

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Yamato și Patricia au vorbit, în premieră, despre relația lor, la emisiunea „Culisele iubirii”, moderată de Bianca Comănici. Cei doi par să fie foarte atrași unul de celălalt.

Yamato Zaharia este interesat de Patricia, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, încă din primăvara acestui an și se pare că, în cele din urmă, dorința acestuia s-a îndeplinit, ajungând să o cunoască pe tânără și să se apropie de ea.

Între Yamato și Patricia pare să se înfiripe o frumoasă relație

În cadrul emisiunii „Culisele iubirii”, bărbatul a dezvăluit ceea ce l-a atras la Patricia, subliniind că este o fată foarte frumoasă și că îi place mult felul ei de a fi.

„Îmi plac foarte mult ochii ei și zâmbetul ei, deci îmi place mult de tot chestia asta, și așa ea ca persoană”, a mărturisit Yamato.

Acesta nu este singurul care simte o atracție, ci și Patricia simte același lucru pentru el, spunând că a remarcat atât calități fizice, cât și sufletești care au impresionat-o.

„Îmi place, este un bărbat frumos, din punct de vedere fizic.

Comportamental nu am reușit să-l descopăr atât de tare, dar, la prima vedere și la primele interacțiuni pe care le-am avut, pot să deduc că este un băiat sufletist și care are foarte multe de oferit pentru o femeie”, 
a declarat tânăra.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Patrick și Patricia de la „Casa Iubirii” s-au întâlnit în club „Eu cu Patrick am mai ținut legătura” Mai există sau nu sentimente între cei doi

Bogdan Mocanu este gelos pe Yamato și Patricia

Cei doi s-au întâlnit întâmplător la Brașov, în cadrul unui eveniment, unde au purtat câteva discuții, însă Patricia a mărturisit că ar vrea să-l cunoască mai bine pe Yamato Zaharia: „Îmi doresc să îl cunosc pe Yamato, el a fost dispus să vină la Cluj, dar nu a reușit”.

Înainte ca Yamato și Patricia să înceapă să se apropie, aceasta din urmă a avut o anumită legătură cu Bogdan Mocanu, interacționând destul de des în online. Însă, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a explicat că nu a fost nimic mai mult între ea și Bogdan.

„Într-adevăr, sunt zvonuri fondate pe ceva, pentru că noi am avut interacțiuni pe TikTok, pe live-uri, am mai discutat, am mai vorbit și în privat eu cu Bogdan, dar nu s-a concretizat absolut nimic”,  a

spus Patricia.

Cu toate acestea, prezentatoarea emisiunii a dezvăluit că Bogdan Mocanu s-a arătat foarte gelos pe relația Patriciei cu Yamato, atunci când i s-au arătat poze cu cei doi îndrăgostiți. Dar Patricia nu înțelege ce motive ar avea Bogdan să fie invidios:  „Nu-i înțeleg gelozia”.

Citește și: Yamato Zaharia a recunoscut! Cu cine a înșelat-o pe Ema Karter: „S-au adunat foarte multe certuri și am început s-o înșel”