Yamato Zaharia a recunoscut! Cu cine a înșelat-o pe Ema Karter: „S-au adunat foarte multe certuri și am început s-o înșel”

Autor: Laura Macovei

Yamato Zaharia a vorbit în cadrul emisiunii „Nimerești sau răspunzi” despre relația sa cu Ema Karter, dar și despre motivele care au dus la înșelat.

Yamato Zaharia a răspuns în cadrul emisiunii la întrebările Cassandrei, care nu s-a sfiit să afle mai multe detalii despre relația celor doi. 

Astfel, Yamato Zaharia a fost surprins de întrebări, dar la mare parte din ele a fost nevoit să răspundă.

Cu cine a înșelat-o Yamato Zaharia pe Ema Karter

După o relație de patru ani cu Ema, acesta a vorbit despre ce l-a determinat să o înșele pe blondină.

S-au adunat foarte multe certuri și am început s-o înșel. Nu îmi aduc exact aminte cu cine, au fost mai multe persoane” 

Citește și: Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut vreodată Ema Karter: ”Într-o catedrala din Las Vegas ”

„Cu Ema am o relație foarte bună de prietenie, sentimentele au murit de mult ”, a mai spus acesta despre relația celor doi din prezent.

Yamato Zaharia, dezvăluiri incendiare despre relația cu Ema Karter: „Am înșelat-o, o înșelam în fiecare zi” 

Campionul mondial la Kempo și  Ema Karter  au avut o relație timp de patru ani de zile, relație presărată cu gelozii și reproșuri.

Yamato a recunoscut că se înțeleg mult mai bine ca prieteni.

Ema și  Yamato  au avut o relație timp de patru ani de zile, iar campionul mondial la Kempo recunoaște că a fost îndrăgostit cu adevărat de ea și că a sprijinit-o în tot ceea ce a făcut, nefiind deranjat de modul în care blondina își câștiga existența.

Citește și: Bogdan Mocanu, enervat de iubita lui Jador: „Vreau și eu o gagică” Ce s-a întâmplat între cei doi buni prieteni

„Am susținut-o în tot ce a făcut până atunci, ea a fost foarte sinceră de la început cu mine”, a spus Yamato.

Yamato a dezvăluit că una dintre principalele motive ale despărțirii a fost gelozia starletei.

Aceasta îl acuza în fiecare zi că o înșeală: „Îmi spunea că o înșel în fiecare zi, că i-am dat like lua aia”. Tensiunile dintre cei doi l-au făcut pe sportiv să o înșele pe Ema Karter.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.