Yasmin, Aybike, Zehra, Tolga Ogulcan și Omer se află în stare gravă în spital și luptă pentru viața lor. Vezi online live episodul 104 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 01:50

Episodul 104 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 13 iunie.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 104 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 13 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 13 iunie, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. După ce Yasmin, Aybike, Zehra, Tolga Ogulcan și Omer au fost împușcați trec prin mai multe stări pe patul de spital.

Ce se întâmplă în episodul 104 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Yasmin, Aybike, Zehra, Tolga Ogulcan și Omer au fost împușcați de dușmanii lui Zehra. Din păcate, toți au răni grave, iar medicii și prietenii se roagă ca aceștia să supraviețuiască. Din cauza rănilor grave, Zehra nu reușește să supraviețuiască, iar acest lucru îi dărâmă pe toți cei dragi.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Akif și Ahmet luptă pentru Suzan

Nebahat și Akif o iau pe Bahar la ei. Aybike este cel mai grav, iar medicii se chinuie să o resusciteze.

Tolga suferă când află despre Zehra. El vrea să aibă grijă de sora ei, dar Nebahat și Akif vorbesc cu el și îi explică că nu va putea să se ocupe de ea și să își continue studiile și să lucreze. Astfel, Nebahat și Akif se gândesc să o adopte.

De pe patul de spital, ceilalți tineri trec prin mai multe stări. Ogulcan îi vede pe sora lui și pe Omer la capătul uni pod și lasă de înțeles că ei nu își mai doresc să revină la viață. Aybike îl roagă să aibe grijă de toți cei apropiați, chiar și de cel mic care va crește și ca deveni un frate de nădejde. Ogulcan refuză să înțeleagă ceea ce i se transmite.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sarp este șocat de cele întâmplate și alege să doneze sânge pentru Omer.

Ogulcan se teme că își va pierde sora și începe să țipe de durere când vede că medicii o resuscitează, dar fără succes.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate și care este starea acestora, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Yasmin, Aybike, Zehra, Tolga, Ogulcan și Omer sunt împușcați și se află în stare gravă. Vezi online live episodul 103 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?