Yasmin și Aybike sunt principalele suspecte în cazul morții lui Gokhan. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 8 octombrie începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Yasmin și Aybike sunt principalele suspecte în cazul morții lui Gokhan

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni și marți pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Yasmin l-a lovit pe Gokhan în cap cu o piatră, iar acesta a căzut jos inconștient. Panicată, Yasmin a sunat-o pe Șevval și i-a spus ce s-a întâmplat. Șevval merge acolo și le minte pe fete că Gokhan trăiește și le trimite acasă.

Akif îi trimite lui Berk un mesaj de pe telefonul lui Gokhan și îl face să creadă că a plecat în România și nu se va mai întoarce. Nu după mult timp, un cadavru este găsit în pădure, iar Yasmin și Aybike sunt chemate la poliție, pentru că ele sunt principalele suspecte.

Sarp înțelege greșit că Ayaz se întâlnește cu Cansu deși știe că el o place.

Ayaz este dezamăgit că îl acuză de așa ceva și așa începe o dușmănie între ei. Omer, care a luat locul 1 la olimpiada de matematică, primește un job la o școală de matematică și un salariu foarte bun. Va începe să lucreze pe timpul verii în alt oraș și apoi va lucra în Istanbul.

Citește și: În ce zile și la ce oră va fi difuzat serialul turcesc „Totul pentru familia mea”: Programul TV a fost modificat după premiera serialul „Inimă Rebelă”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Un actor și cântăreț celebru în rolul beizadelei din "Inimă rebelă". De la admirația pentru Denzel Washinton la propriul success

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit marți, 8 octombrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.