Yekta își ia revanșa

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 nov 2023, 08:00

În această seară, de la ora 20:00, în “Secrete de familie”, fanii producției îi vor regăsi pe Îlgaz și Ceylin puși în fața unor noi provocări ale destinului.

Dezvăluirea făcută de Lacin, în fața celor doi avocați, Îlgaz și Ceylin, întețește lupta acestora împotriva lui Yekta, care este cât se poate de pregătit pentru războiul împotriva celor doi soți. Îlgaz o avertizează pe Ceylin că Yekta nu va avea milă în ceea ce o privește, că va profita la superlativ de greșelile acesteia din trecut, de slăbiciunile și suferințele ei, și ale familiei acesteia.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Secrete de familie, o nouă provocare pentru Îlgaz și Ceylin

Yekta își ia revanșa

O declarație nouă, apărută în cazul morții lui Engin, venită din partea unei femei care locuiește în bungalow-uri, poate schimba întregul curs al procesului avocatei Ceylin. În mod paradoxal, evoluția procesului poate lua o nouă turnură, atunci când procuroarea Derya, care a decis că Îlgaz trebuie să iasă de sub urmărirea judiciară, în cazul lui Engin, o acuză

pe frumoasa avocată de agresivitate în cazul unui alt martor apărut din ”neant”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Încercând să o apere pe Ceylin, Ilgaz cade și el într-o situație care în care se simte calomniat. Vezi online live episodul 19 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Marea zi a procesului îi așteaptă pe Îlgaz și Ceylin, care sunt tot puternici, chiar invincibili atunci când luptă împreună în căutarea dreptății. În timp ce dovezile din cazul Engin devin tot mai clare, noile probe vor șoca ambele părți, iar decizia care va fi luată în instanță va fi un nou punct de cotitură pentru relația dintre Îlgaz

și Ceylin.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.