Yeliz din serialul "Povestea noastra", o viitoare mamica extrem de sexy! Iata in ce ipostaze a fost surprinsa frumoasa actrita Nilay Duru, cu doar cateva zile inainte de a deveni mama!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 17:20
video Foto(12)

Nilay Duru este una dintre cele mai talentate si apreciate ale momentului in Turcia.

Nilay Duru s-a nascut in 1990, in Istanbul. Inca din copilarie, Nilay si-a descoperit talentul nativ si pasiunea pentru actorie, iar cand a venit vremea parintii au indrumat-o spre o cariera artistica.


Nilay Duru a absolvit cu succes mai intai Facultatea de Economie din cadrul Universitatii Uludag si apoi a inceput si studiile Facultatii de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul.

In 2013, Nilay Duru a debutat ca actrita in serialul "Kizil Elma". Apoi a continuat cu un alt rol de exceptie in productia "İnadına Aşk", in 2015, cu "Can Bedenden Çıkmayınca", in 2016 si in 2017 a inceput sa joace in serialul "Bizim Hikaye" ("Povestea noastra").


In anul 2017, Nilay Duru s-a casatorit cu Emra Kiyan, dupa o relatie de trei ani.
La scurt timp dupa nunta, frumoasa actrita a primit vestea ca va deveni mamica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nilay si sotul ei au fost extrem de fericiti cand au aflat ca vor avea o fetita.

Pentru ca a avut o sarcina mai sensibila, actrita a fost nevoita sa se retraga din lumina reflectoarelor cu cateva luni inainte sa nasca si va continua si dupa nasterea fetitei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.