Yeliz, “sanctionata” dur de Filiz! Afla ce secrete ascunde Yeliz si ce se va intampla intre cele doua surori, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iul 2022, 05:20
video Foto(6)

Filiz afla ce secrete ascunde Yeliz si ia o hotarare drastica

Un adevarat razboi porneste intre fratii Elibol, Rahmet si Hikmet, atunci cand cel din urma vrea sa ramana alaturi de Esra, femeia de care tanarul este indragostit.

Fikret este la un pas de moarte dupa ce barbatul a suferit o interventie chirurgicala facuta de catre un “doctor” neautorizat, cu “spijinul” lui Yeliz. In vreme ce Filiz alearga intre spital si casa, disperata sa isi ajute familia sa treaca peste problemele pe care le intampina, Yeliz, sora vitrega, se bucura de banii abtinuti ilegal din “operatia” tatalui sau.

Cand Filiz il intalneste pe Baris, aflat la stagiatura, in spitalul in care este internat Fikri, ea incearca, inca o data, sa obtina iertarea lui Baris. Reactia acestuia este neasteptata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Filiz afla ce secrete ascunde Yeliz si ia o hotarare drastica. Suparata pentru ca este “sanctionata” de catre Filiz, Yeliz are grija sa-i strice, si mai mult, relatia acesteia cu Baris.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.