Yeti sau sasquatch? UN PAPUC URIAS a tulburat linistea unui satuc din Timis VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 19:35

Satenii din Beba Veche, judetul Timis, au gasit un papuc care masoara 48 cm.

Ce aratare le-a calcat pragul si si-a pierdut papucul pe ulitele lor? De cand au descoperit slapul urias, satenii din Beba Veche nu mai au liniste. Minunea a mers din mana in mana, a fost intoarsa pe toate partile,masurata, cantarita, comparata si tot degeaba. Curioasa si ingrijorata lumea a lasat deoparte sapa si s-a adunat la birtul din centrul comunei mai ceva ca la biserica. Cat e ziua de lunga, numai despre papucul gasit intr-un izlaz, se vorbeste.
In toiul dezbaterilor aprinse, cineva gaseste un indiciu pretios care ar putea sa-i duca pe urmele proprietarului misterios.

Ei dar minunea de la Beba Veche se pare ca se repeta, pentru ca alti trei papuci uriasi au mai aparut in Neamt, Galati si Prahova. Si culmea, papucii gasiti sunt de aceeasi culoare si par a fi de la aceeasi firma. Mai in gluma, mai in serios, localnicii se gandesc sa puna ultimul slap gigant la loc de cinste in centrul comunei, mai ceva ca la expozitie.
Sunt siguri ca asa vor pune satucul lor uitat de lume, pe harta Europei.


 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.