Yiğit Kirazcı, care a dat viata personajului Yildirim în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2024, 18:16

Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs îndrăgitul actor la scurtă vreme după încheierea filmărilor!

Yiğit Kirazcı se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. În cei peste 17 ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a demonstrat un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune nemărginită pentru domeniul ales. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte celebrul actor este serialul Tablou de familie, în care acesta a jucat rolul principal Yildirim, care i-a adus un succes răsunător și un plus de notorietate.

De curând, renumitul actor și-a surprins fanii cu o apariție de senzație în mediul online, unde a publicat imagini uluitoare cu noul sau look.

Yiğit Kirazcı, protagonistul serialului “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look

Yiğit Kirazcı are doar 40 de ani și își surprinde in continuare fanii cu noi proiecte de excepție și cu apariții uluitoare în mediul online. Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor anul acesta în serialul O dragoste și de curând acesta a revenit la Kanal D în producția Tablou de familie, în rolul Yildirim, care i-a

adus de asemenea o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: CULISE. Imagini inedite de la sedinta foto pentru serialul “Tablou de familie”. Iata cum s-au distrat actorii la shooting

După încheierea filmărilor pentru serialului Tablou de familie, celebrul actor a recurs la o schimbare uluitoare de look. Acesta a publicat în mediul online câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția cu o nouă înfățișare, deoarece a renunțat la părul lung și creț și are în prezent o alură mult mai sobră.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”

Yiğit Kirazcı, ascensiune uimitoare pe plan profesional

Născut în anul 1983, Yiğit Kirazcı a crescut și a copilărit în Istanbul, unde a studiat peste ani. Deși își dorea încă din perioada copilăriei să devină actor, după încheierea liceului, Yiğit Kirazcı s-a înscris la Facultatea de Publicitate în cadrul Universității Bilgi, pe care a absolvit-o cu succes. Însă treptat a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu și a hotărât să revină la marea lui pasiune, actoria.

Yiğit a urmat cursurile unei școli private de teatru și în cele din urmă a devenit un actor cu drepturi depline.

Citește și: Ea a fost marea iubire a celebrului Yiğit Kirazcı, actorul care interpretează rolul Yildirim în serialul "Tablou de familie"! Iată cât de frumoasă este fosta lui iubită și câți ani a durat relația lor

În 2007 Yiğit Kirazcı a debutat pe platourile de filmare ale producției Son Tercih, care a reprezentat i-a deschis calea către noi oportunități și către carieră strălucită din prezent.