Yiğit Koçak, Ömer din serialul „Totul pentru familia mea”, mesaj emoționant și tulburător pentru colegii săi de platou, la finalul filmărilor! Iată ce a transmis chipeșul actor echipei sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2024, 13:05

Yiğit Koçak, Ömer din serialul „Totul pentru familia mea”, a transmis un mesaj înduioșător pentru toți colegii lui, la finalul proiectului! Iată ce cuvinte frumoase a avut tânărul actor pentru foștii săi colegi!

Yiğit Koçak a debutat pe platourile de filmare încă de la vârsta de 21 de ani și a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesia actorie. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe tânărul actor încă din anul 2019, când a jucat în serialul Dragoste și secrete, apoi acesta a revenit la Kanal D, în 2022, în producția Totul pentru familia mea, în care a făcut furori din nou cu talentul lui în rolul Ömer.

Yiğit Koçak, din serialul „Totul pentru familia mea”, a transmis un mesaj înduioșător pentru toți colegii lui, la finalul proiectului

Dincolo de platourile de filmare, Yiğit Koçak s-a dedicat în egală măsură și altor două mari pasiuni, muzică și baschetul, pe care îl practică la nivel de amator. Când nu se află la filmări, chipeșul actor este activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație de la ședințele foto și din arhivă personală.

Citește și: Yiğit Koçak, actorul care dă viață personajului Ömer în serialul „Totul pentru familia mea”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată carismaticul tânăr în prezent

Cel mai recent proiect din care a făcut parte îndrăgitul actor este serialul Totul pentru familia mea, în care acesta a dat viață personajului principal, Omer, care i-a adus cea mai mare reușită din carieră lui de până acum.

La finalul filmărilor pentru acest proiect de excepție, tânărul actor a publicat pe contul lui de Instagram un scurt clip video, însoțit de un mesaj emoționant și încărcat de nostalgie și regret, pe care l-a transmis tuturor colegilor săi de platou și întregii echipe de producție, care i-au fost că o a două familie vreme de aproape patru ani.

„Adio, Totul pentru familia mea! La revedere, Ömer Eren! Am ajuns la sfârșitul poveștii noastre! Știam că într-o zi voi scrie acest articol, dar nu m-am gândit niciodată că va fi atât de dificil... Publicul nostru, pentru dragostea și sprijinul vreme de 4 ani m-ai făcut să experimentez lucruri frumoase pe care nici măcar nu mi-am putut imagina.
Dragă echipă de platou „Totul pentru familia mea”, regizorii noștri, producătorul nostru și toți colegii mei muncitori! Indiferent ce scriu, nu voi putea să-mi exprim sentimentele! Am devenit o echipă, am devenit o casă unul

pentru celălalt timp de 4 ani! Voi aveți un loc special în inima mea!
Să revin la leul meu curajos, Ömer Eren. Este timpul să fii fericit! Am fost foarte obosiți, am trecut prin multe împreună, dar le-am depășit pe toate! Mă bucur că drumurile noastre s-au încrucișat, îmi va fi foarte dor de ține mi-ai fost încredințat până acum, acum ești încredințat publicului nostru! Când mă voi uită în urmă ani mai târziu, voi fi mereu mândru de ține, fiul tatălui său...

Aș dori să vă mulțumesc vouă, dragii noștri telespectatori, care ați fost alături de noi și ne-ați susținut! Mă bucur că drumurile noastre s-au încrucișat cu voi toți într-un fel. Dar acum este timpul să mergem... Am fost împreună timp de 4 sezoane. Nu ați încetat să ne susțineți! Am râs atât de mult... Am plâns mult... Am scris o poveste minunată împreună sper că am fost demni de voi. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a scris Yiğit Koçak pe contul lui de Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Yiğit Koçak, parcurs spectaculos pe plan profesional

Născut în anul 1995, în Samsun, Yiğit Koçak a crescut și a studiat în orașul natal până la vârsta majoratului, când a hotărât să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile. La îndemnul familiei sale, tânărul s-a înscris la Facultatea de Economie și Finanțe, însă după absolvire a conștientizat faptul că nu va putea să renunțe definitiv la marea lui pasiune pentru actorie și s-a reorientat către o școală privată de actorie.

Citește și: Yiğit Koçak, tânărul care joacă rolul Ömer în serialul „Totul pentru familia mea”, apariție spectaculoasă în primul proiect cinematografic! Iată cum a fost surprins chipeșul actor

În anul 2017, Yiğit Koçak a debutat pe platourile de filmare ale serialului Seni Kimler Aldı, cu un rol episodic jucat uluitor de bine, care nu i-a oferit apoi șansă de a mai juca și în alte proiecte de excepție, precum Dragoste și secrete, Gel Dese Aşk, sau Totul pentru familia mea, care i-au adus notorietate și mari reușite pe plan profesional.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.