Yigit și Lila se decid să se recăsătorească. Vezi online live episodul 76 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 30 dec 2023, 02:35

Yigit și Lila se decid să se recăsătorească.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 30 martie 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00. Yigit și Lila se decid să se recăsătorească, iar Şahika îi spune lui Halit că vrea să pună capăt dușmăniei dintre ei.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Şahika nu poate să le dovedească lui Halit și lui Kaya că nu ea a aranjat răpirea lui Zehra de la petrecere și este sigură că Ender a făcut asta ca să-l instige pe Kaya împotriva ei. Şahika îi spune lui Kaya că Ender deține 10% din acțiunile firmei.

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, prima apariție în public, alături de logodnicul ei! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Eda Ece de alesul inimii sale, pe malul mării!

Yigit și Lila se decid să se recăsătorească, deși Halit încă crede că nu sunt potriviți unul pentru celălalt, dar decide să nu mai stea în calea fericirii lor, chiar dacă e sigur că legătura dintre cei doi nu va dura.

Şahika îl anunță pe Halit că vrea să pună capăt dușmăniei dintre ei și că își dorește să lucreze împreună, pentru binele firmei. Acesta decide să îi dea o șansă deși nu are încredere în ea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Halit o vizitează pe Yildiz și-i zice că a auzit-o când îi spunea lui Ender că s-a îndrăgostit. Aceasta nu știe cum să îi spună că vorbea despre altcineva, fără să îl rănească, așa că decide să îi spună că vorbea despre o carte.

Asuman se duce la firmă și-i cere lui Ender să o sfătuiască pe Yildiz să stea departe de Kerim și să se împace cu Halit.

Ender îi zice că nu vrea să se implice și că Yildiz poate să decidă ce este mai bine pentru ea.

Citește și: Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial turcesc Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .