Yigit si Lila se hotărăsc să amâne nunta, iar Kaya a o părăsește pe Ender. Vezi online live episodul 79 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat miercuri, 5 aprilie, pe Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 5 aprilie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat miercuri, 5 aprilie, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00. Şahika a pus pe cineva să-i urmărească pe Yildiz si pe Kerim și să-i fotografieze, iar Yigit si Lila amână nunta

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Şahika a pus pe cineva să-i urmărească pe Yildiz si pe Kerim și să-i fotografieze atunci când se întâlnesc.

Vrea să-i dea fotografiile lui Halit, la momentul potrivit, ca să-l împiedice să se căsătorească cu Yildiz, iar până atunci le ascunde în seif.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, război deschis între Sahika și Ender!

Kaya a părăsit-o pe Ender în momentul în care a aflat că a păstrat acțiunile și se gândește să divorțeze.

Yigit si Lila amână nunta până când ei își vor rezolva problemele. Cu ajutorul lui Yildiz, Ender se întâlnește cu Kaya acasă la Halit și-l convinge să mai dea o șansă căsniciei lor. Atunci când Şahika află, imediat pune la cale un plan ca să-i despartă definitiv. Îi zice lui Kaya să nu o sune pe Ender ci să meargă acasă și să-i facă o surpriză iar ea și Yigit vor ieși în oraș ca să îi lase singuri.
Din acest moment toate lucrurile devin agitate și iau o întorsătură aparte.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale favorite, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ender din serialul Prețul fericirii, dezvăluire uluitoare din culisele filmărilor! Îndrăgita actriță Şevval Sam și-a surprins fanii din mediul online cu o postare neașteptată despre colegii săi de platou!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.