Yildiz are parte de un șoc la propria sa nuntă. Vezi online live episodul 83 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 ian 2024, 02:50

Halit o părăsește pe Yildiz în ziua nunții, iar viața acesteia devine un coșmar când află de fapt a cui va fi nunta.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 12 aprilie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat miercuri, 12 aprilie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00. Halit o părăsește pe Yildiz în ziua nunții, iar viața acesteia devine un coșmar când află de fapt a cui va fi nunta.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Şahika îi oferă lui Halit pozele cu Yıldız și Kerim care îi vor fi de folos în procesul pentru custodia fiului său, dar îi pune condiția să se căsătorească cu ea. Halit este de acord, iar fotografiile urmează să le primească după nuntă. El își va obține, astfel, custodia, iar Şahika demnitatea pe care a pierdut-o când el a părăsit-o pentru Yildiz.

Yildiz se pregătește pentru nuntă, fără să presupună ce i se pregătește.

Citește și: Kaya din serialul Prețul fericirii, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cine este soția celebrului actor Barış Kılıç! Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 16 ani

Ender îi zice lui Yildiz că l-a auzit pe Halit la firmă spunând că bănuiește că este ceva între ea și Kerim.

O convinge să se întâlnească cu Kerim ca să îi spună că nu se mai pot vedea, sub nici o formă, nici măcar când Halit organizează întâlniri cu amândoi. Caner îi urmărește și îi fotografiază. Kerim îi propune lui Yildiz să fugă împreună, dar ea refuză fiindcă nu vrea să îl despartă pe Halit de propriul copil.

În următoarea etapă a planului ei, Ender îl convinge pe Emir că Şahika i-a fotografiat pe Yildiz si pe Kerim când s-au întâlnit.

Caner e foarte supărat că trebuie să își mintă prietenul dar nu are de ales și organizează o înscenare pentru a-l face să creadă că ei vor obține fotografiile de la fotograful angajat de Şahika.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ziua nunții, toți au parte de o surpriză neașteptată. În fața invitaților, Halit îi spune lui Yildiz că nu se va căsători cu ea și o întâmpină cu aplauze pe Şahika, care apare și ea în rochie de mireasă.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale favorite, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz, abandonată în ziua nunții! Halit pregătește cea mai dureroasă răzbunare

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.