Yildiz din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată celebra actriță Eda Ece, la primele ore ale dimineții

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2023, 15:53
Foto(4)

Yildiz din serialul Prețul fericirii, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Eda Ece atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Eda Ece are doar 32 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă aparte încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Frumoasa actriță a debutat pe vremea când era doar o adolescentă, iar în cei 15 ani de activitate pe platourile de filmare a reușit să fascineze telespectatorii cu multe roluri jucate magistral în producții de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Yildiz din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare fără machiaj

Eda Ece s-a născut în anul 1990, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a crescut și a primit o educație de seama. Părinții săi, actori, i-au insuflat pasiunea pentru actorie încă din primii ai de viață. Micuța Eda a luat contact cu lumea fascinantă a cinematografiei încă din perioada copilărie și peste ani a decis să studieze în domeniu pentru a calcă pe urmele părinților ei.

Însă după absolvirea liceului, Eda Ece a decis să se înscrie la Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității Bilgi din Istanbul, deoarece între timp făcuse o pasiune și pentru domeniul psihologiei. Treptat însă a realizat că nu va putea renunța la prima dragoste pentru actorie și s-a reorientat către o școală privată de teatru, pe care a absolvit-o cu succes. În paralel a continuat să joace în orice proiect ce i s-a propus pentru a acumula experiență și astfel a reușit să se perfecționeze din ce în ce mai mult și să devină una

dintre cele mai titrate actrițe din tânăra generație.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cel mai recent proiect de televiziune este serialul Prețul fericirii, în care actrița a dat viață personajului Yildiz, o tânără ambițioasă, curajoasă și dornică să devină cât mai bogată prin orice mijloace. Talentata Eda Ece este foarte activă și în mediul online, acolo unde le dezvăluie frecvent fanilor ei diverse momente din viața ei.

De curând, tânăra actrița a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care a apărut fără pic de machiaj, arătând tuturor că mândrește cu aspectul tenului ei.