Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2023, 00:17
Foto(7)

Yıldız din serialul Prețul fericirii, apariție emoționantă alături de familia sa reunită! Iată cine sunt părinții celebrei actrițe Eda Ece și cum au fost surprinși recent la o masă îmbelșugată! „Familie mixtă”

Eda Ece face parte din categoria celor mai talentate și carismatice actrițe ale Turciei. Deși are doar 32 de ani, actrița a reușit să fascineze publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de excepție care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale.

Publicul din România a cunoscut-o în anul 2019, în distribuția serialului Prețul fericirii, în care a dat viață personajului Yildiz, un rol magistral interpretat care i-a adus cea mai mare reușită a carierei sale. De curând, îndrăgita actriță a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de suflet, în care și-a făcut apariția alături de familia ei reunită pe care o adoră.

Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața sa

Eda Ece a venit pe lume în anul 1990, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a crescut și a primit o educație aleasă. Pentru că și-a descoperit încă din adolescență pasiunea pentru actorie, Eda a făcut parte în perioada liceului, din echipa de teatru a școlii. Însă după absolvirea liceului, tânăra a ajuns să se înscrie la Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității Bilgi din Istanbul, pentru a respectă dorința părinților săi, care și-au dorit pentru ea o profesie stabilă și de viitor.

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, prima apariție în public, alături de logodnicul ei! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Eda Ece de alesul inimii sale, pe malul mării!

Însă treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marea ei pasiune pentru actorie, iar la vârsta de 21 de ani, Eda Ece a participat la primul casting pe care l-a și câștigat și astfel a fost cooptată în distribuția serialului "Pis Yedili" iar apoi au urmat multe alte roluri, care i-au adus mari

succese în carieră. În anul 2016, a jucat pentru prima dată un rol principal într-un film artistic, intitulat Görümce. Însă rolul care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră este cel interpretat în producția Prețul fericirii, în care a dat viață personajului Yildiz, o tânără dornică de a deveni din ce în ce mai bogată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dincolo de cariera fulminantă, Eda Ece se consideră o femeie fericită și împlinită și pe plan personal deoarece are o familie frumoasă și unită, iar de câțiva ani trăiește o intensă poveste de dragoste cu renumitul baschetbalist Buğrahan Tuncer, care recent a cerut-o în căsătorie. De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație în care apare alături de familia ei reunită, la o masă îmbelșugată.

Această a precizat pentru fanii săi din mediul virtual faptul că îi are alături în poze pe părinții săi, pe cele două surori ale sale, alături de familiile lor.

„Familie mixtă: mama, tata, 2 surori, soții, nepoții, unchiul și familia lor!”, a scris Eda Ece pe contul ei de Instagram.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, mărturisiri neașteptate despre boala de care suferă! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Eda Ece!