Yildiz este rapita! Afla cine pune totul la cale si ce anume i se va intampla tinerei, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Yildiz, constienta de farmecul pe care il are asupra lui Halit, continua “jocul iubirii”.

Plecata din tara in interes de serviciu, Zeynep trebuie sa se intoarca pentru a-i fi alaturi surorii ei aflata in “suferinta”. Fosta iubita a lui Alihan tresare la gandul ca trebuie sa revina in tara, iar gandul reintalnirii cu fostul iubit, ii adanceste suferinta.

Alihan nu o poate uita pe Zeynep. Desi el a fost cel care a pus “punct” relatiei cu Zeynep, Alihan regreta teribil acest lucru si incearca sa recastige dragostea fetei.

Citeste si: Carismaticul Alihan din serialul "Pretul fericirii", unul dintre cei mai bogati actori din Turcia! Iata ce colectie impresionanta de masini de lux si ce casa superba detine celebrul actor Onur Tuna!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yildiz face o miscare socanta, atunci cand decide sa plece din conacul familiei Argun. Cu toate ca Yildiz se face vinovata de tot ceea ce-a dezvaluit Ender despre ea, afaceristul nu crede nimic din ceea ce se spune despre tanara lui sotie.

Yildiz, constienta de farmecul pe care il are asupra lui Halit, continua “jocul iubirii” si reuseste, intr-un timp record, sa-si “ghideze” sotul in directia dorita.

Ca totul sa fie cat mai credibil in ochii lui Halit, Yildiz accepta sa divorteze. Cand credea ca totul se va incheia pentru ea, Yildiz este rapita.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.