Yildiz îi vede împreună pe Kumru și pe Catagay cum se sărută. Vezi online live episodul 114 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 08 mar 2024, 03:40

Yildiz îi vede împreună pe Kumru și pe Catagay cum se sărută.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 8 iunie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 114 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 8 iunie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

Yildiz vede cum Kumru îl întâmpină pe Cagatay la ea acasă, când acesta sosește și îl sărută.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Dogan decide să nu îi zică lui Kumru că știe despre relația ei cu Cagatay, de teamă că dacă o va presa, va pleca din nou și-i va pierde urma, la fel ca

data trecută când a avut o relație cu logodnicul prietenei ei.

Citește și: Cine este și câți ani are superba Kumru din serialul Prețul iubirii! Iată cum arată în prezent celebra Biran Damla Yilmaz! Actrița a recurs de curând la o schimbare spectaculoasă de look

Plănuiește să-i despartă prin alte mijloace și o folosește pe Ender pentru a afla mai multe despre Cagatay.

Se preface interesat de ea și o invită în oraș. Yildiz îi spune lui Çağatay despre mesajul primit, ca să-l avertizeze că are un dușman și că încearcă să-i despartă.

Cagatay o întreabă pe Kumru dacă a spus cuiva despre relația lor. Kumru o suspectează pe prietena ei Canan și verifică înregistrările camerei de supraveghere din casa ei și vede că Canan s-a uitat în telefonul ei. 

Cagatay ține un discurs și spune că a început procedurile pentru a-l trece pe Halit Can pe numele lui dar vorbește și despre viitorul lui alături de Yildiz și de copiii pe care îi vor avea împreună. Atât Kumru cât și Feyza se întristează.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Yildiz găsește printre lucrurile lui Cagatay o chitanță de la un market din cartierul unde se află casa închiriată de el.

Suspicioasă, Yildiz se duce din nou acolo chiar când Cagatay se întâlnește cu amanta lui. Yildiz vede cum Kumru îl întâmpină pe Cagatay când sosește și îl sărută apoi intră amândoi în casă.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz va trece prin momente cumplite când își va vedea soțul în brațele lui Kumru, cea pe care o considera prietena ei

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.