Yildiz intra in bucluc! Afla cum va reactiona Halit si ce se va intampla cu mariajul lor, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 30 iun 2020, 12:37

Yildiz intra in bucluc, dupa ce Alper, instructorul de fitness al fetei, "ii trimite" un cadou.

Zeynep trece prin momente foarte dificile in ceea ce priveste relatia cu Alihan. Dupa ce a aflat ca Ender s-a opus divortului de Alihan, Zeynep mai primeste o “lovitura”. Yildiz, care a picat in capcana intinsa de Ender, ajunge la concluzia ca Alihan o minte pe sora ei, si ia atitudine. Yildiz ii face o destainuire bomba lui Zeynep.

Kemal continua sa ii dea tarcoale fostei sotii, iar intamplarea face ca Lila, fiica mai mica a lui Halit, sa-i surprinda pe cei doi intr-un moment <delicat>.

Yildiz, care stie ca Lila ii va spune tatalui ei totul, trebuie sa inventeze ceva ca sa nu-i trezeasca suspiciuni lui Halit. 

In vreme ce Alihan se straduieste sa scape de Ender, pentru a fi impreuna cu Zeynep, aceasta are alte planuri. Zeynep va soca pe toata lumea atunci cand va anunta planul ei de viitor. Yildiz intra in bucluc, dupa ce Alper, instructorul de fitness al fetei, <ii trimite> un cadou… acasa.

Halit surprinde momentul si “ies scantei”.

Citeste si: Alihan din serialul "Pretul fericirii" s-a intors la prima sa iubire! Iata cum a fost surprins sarmantul Onur Tuna, in afara platourilor de filmare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

RECOMANDAREA ZILEI: Alerta de canicula in toata tara! Mare atentie: pana la cat va urca mercurul in termometre

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.