Yildiz refuză să mai divorțeze când o vede pe Kumru intrând în sala de judecată. Vezi online live episodul 121 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mar 2024, 03:35

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 23 iunie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 23 iunie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 121 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 23 iunie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

Yildiz și Cagatay aleg să divorțeze, dar Yildiz refuză să mai facă acest pas când o vede pe Kumru intrând în sala de judecată ca martor.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Yildiz preferă să renunțe la divorț, decât să facă acest pas cu ajutorul amantei soțului ei și pleacă din sală. Avocata ei îi zice că Kumru s-a oferit să meargă ca martoră și crezând că Yildiz se va bucura.

Citește și: Yildiz și Cagatay vor să divorțeze, iar Kumru participă ca martor în sala de judecată. Vezi online live episodul 120 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Dogan majorează capitalul companiei ca să-l strâmtoreze pe Cagatay. Îi propune lui Ender să administreze acțiunile ei, fiindcă ea nu are bani pentru a aduce un aport. Ender, care a făcut multe sacrificii pentru aceste acțiuni de-a lungul anilor, refuză oferta lui dar îi cere ajutorul lui Kaya și face un împrumut.

Dogan o invită apoi pe Yildiz la restaurant să discute despre afaceri și îi face aceeași propunere.

Yildiz se duce la companie să discute cu Dogan și-i zice că preferă să administreze ea acțiunile fiului ei. Vrea să înceapă să lucreze în companie, ca să-l enerveze pe Cagatay.

Kumru îi zice lui Cagatay că Yildiz îl înșală cu Dogan de multă vreme. Cagatay nu vrea să creadă dar îl pune pe Sedai să o urmărească pe Yildiz și când află că merge seara la hotel, crede că aceasta se întâlnește cu Dogan.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În următoarea zi la proces, Yildiz este surprinsă când Cagatay spune că vrea să divorțeze, mai ales că acesta o acuză de infidelitate.

Yildiz și Cagatay sunt șocați când o văd pe Kumru intrând în sala de judecată.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, Cagatay nu renunță la Yildiz

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.