Yildiz se întoarce acasă pentru că nu vrea să-i lase pe Cagatay și pe Kumru să fie fericiți. Vezi online live episodul 124 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 30 iunie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 30 iunie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 124 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 30 iunie 2023, pe Kanal D.   Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

Yildiz se întoarce acasă pentru că nu vrea să-i lase pe Cagatay și pe Kumru să fie fericiți, deși își dorește să divorțeze.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Yildiz se întoarce acasă pentru că nu vrea să-i lase pe Cagatay și pe Kumru să fie fericiți iar după ce îi va despărți, va divorța. Cagatay se consultă cu avocatul lui iar el îi spune că procesul va dura mai mult dacă Yildiz nu mai vrea să divorțeze. Cagatay îi spune lui Kumru că situația aceasta poate dura câteva luni și o roagă să îl înțeleagă dar ea îi spune că nu îl așteaptă.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Yildiz, lovitură sub centură pentru Cagatay și Kumru

Yildiz surprinde pe toată lumea cu o ceremonie de reînnoire a jurămintelor. Cagatay pozează fericit alături de ea în fața invitaților și a jurnaliștilor ca să evite încă un scandal.

Kumru, care urmărește nunta online și se supără foarte tare. Omer merge la ea și o consolează. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cagatay primește rezultatul testului ADN. Îi zice lui Feyza că nu știe dacă va putea să-i fie tată lui Atlas dar măcar îi va oferi sprijin financiar.

Citește și: Cagatay vrea să se răzbune pe Dogan. Vezi online live episodul 123 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .