Yîldîz și Cagatay, din nou împreună?

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 aug 2023, 09:09

În episodul din această seară, al serialului “Prețul fericirii”, Handan nu pierde vremea și continuă uneltirile la adresa fostului soț. Femeia nu se lasă până nu îl va despărți pe Dogan de Yîldîz, și dă curs unui nou plan malefic.

Ender, în schimb, <partenera de afaceri> a lui Handan, are și ea un plan secret, menit să îi despartă pe cei doi soți, dar și să o demaște pe Handan, de când a aflat cine este cu adevărat, fosta soție a lui Dogan.

Yîldîz și Cagatay, din nou împreună?

Ca și când nu ar fi de ajuns, Handan încearcă să îi strice și relația fiicei sale cu Ekîn, un tânăr <nepotrivit> din punctul acesteia de vedere, pentru Kumru.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, Yîldîz, sprijin pentru Kumru

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yîldîz, în schimb, se <luptă> cu dragostea. Pe de o parte, frumoasa femeia vrea să își reînnoiască cununia cu Dogan, pe de altă parte încă se mai gândește la Cagatay, care i-a propus să plece împreună. Ceea ce este de-a dreptul șocant este faptul că Yîldîz crede că Halit Argun, fostul ei soț, și-a înscenat moartea.

Citește și: Dogan din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de familia sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Murat Aygen, în cea mai recentă vacanță în compania celor mai iubite persoane din viața lui

Ce va face Ender atunci când va afla că Cagatay încă o mai iubește pe Yîldîz și, mai ales, cum va reacționa Dogan când aude că Yîldîz este de acord să plece cu fostul ei soț, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.