Yildiz și Cagatay divorțează, iar Ender încă încearcă să se împace cu Dogan. Vezi online live episodul 126 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 06 apr 2024, 02:45

Episodul 126 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 7 iulie 2023, pe Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 7 iulie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 126 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 7 iulie 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

În acest episod, Yildiz și Cagatay reușesc să îi pună capăt căsniciei.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Yildiz credea că îi va prinde pe Cagatay și pe Kumru în camera de hotel, dar a căzut în capcana lor împreună cu Dogan.

Cagatay vrea să folosească la divorț minciuna că i-a prins în camera de hotel, dar Cetin îi salvează spunând că se află acolo pentru o întâlnire de afaceri și că au greșit camera. Feyza îi duce lui Sami informații din companie, iar în curând este prinsă și concediată de Ender.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Kumru, luată prin surprindere de Omer

Ender încă încearcă să se împace cu Dogan. Se duce la restaurant cu el la o cină de afaceri și se asigură că sunt așteptați afară de jurnaliști. 

Kumru și tatăl ei iau masa în oraș cu Omer și mătușa lui. Yildiz merge la același restaurant cu Cagatay și vede că el este tot timpul cu ochii pe cuplu dar fiindcă se abține și nu face o scenă de gelozie, se gândește că într-adevăr s-a despărțit de Kumru.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Kumru îi zice lui Omer că nu vrea o nuntă tradițională și propune să se căsătorească în Paris și la întoarcere să facă petrecerea de nuntă. 

După trei zile, Kumru și Omer se îndreaptă spre aeroport în timp ce Yildiz și Cagatay divorțează. Cagatay se întoarce acasă cu Yildiz pe motiv că vrea să-și strângă lucrurile pentru că ea va rămâne în casa lor.

Yildiz are parte de un șoc când Kumru apare la ușa lor și Cagatay o sărută și pleacă împreună cu ea.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Cagatay, situație fără ieșire

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.