Yildiz și Cagatay vor să divorțeze, iar Kumru participă ca martor în sala de judecată. Vezi online live episodul 120 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 22 mar 2024, 01:30

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 22 iunie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 22 iunie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 120 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 22 iunie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

Yildiz și Cagatay aleg să divorțeze, deși Cagatay nu își dorește acest lucru.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Feyza vrea să-i zică lui Cagatay că Atlas este fiul lui însă atunci sosesc Kumru și Yildiz.

După ce discută cu Cagatay, Yildiz înțelege că el nu are nici o legătură cu persoana care a sunat -o și i-a spus că îi oferă informații despre Kumru dacă îi cedează lui custodia copilului.

Dogan o oprește pe Yildiz să mai investigheze trecutul lui Kumru.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, Cagatay nu renunță la Yildiz

Sami, un bărbat despre care Dogan spune că este rivalul lui, a început să cumpere acțiuni de la acționarii mai mici. Cagatay și Feyza speră că Sami le va fi de folos împotriva lui Dogan însă sunt precauți și conștienți că ar putea fi o capcană de-a lui Dogan.

Cagatay merge să-l vadă pe Halit Can și adoarme în timp ce îl culcă. Când Yildiz se trezește a doua zi dimineața, dormitorul ei este plin de trandafiri. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Începe procesul de divorț și la prima înfățișare Cagatay spune că nu și-a înșelat soția și că nu vrea să divorțeze.

Yildiz o roagă pe Ender să meargă ca martoră și să mintă că l-a văzut împreună cu Kumru, dar Ender refuză deoarece speră că se va împăca cu Dogan. 

Yildiz și Cagatay sunt șocați când o văd pe Kumru intrând în sala de judecată.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Cagatay, pus la punct de Yildiz

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.