Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes pe o ambarcatiune de lux, pe Marea Neagra!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iul 2020, 16:18
Foto(8)

Ugur Gunes (Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha") a cucerit publicul feminin din Turcia cu rolurile sale interpretate impecabil.

Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Ugur Gunes si-a petrecut perioada de distantare sociala, impusa de pandemie, in casa sa din Istanbul si a luat o lunga pauza de la filmarile pentru proiectele in care era implicat.

Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie!

Intr-o declaratie oferita presei din Turcia, chipesul actor a recunoscut ca i-a fost greu, pentru ca e o persoana foarte activa, obisnuita cu ore multe de munca pe platourile de filmare.

"Suntem in pauza de filmari, sper sa reluam cat mai curand activitatea. Ma bucur de aceasta <pauza> fortata, dar si mie, ca tuturor, imi este greu sa stau izolat, fara prietenii sau colegii mei, fara munca mea pe care o iubesc", a declarat Ugur Gunes.

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", primele declaratii despre o posibila casatorie! "Am petrecut mult timp impreuna!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut indragitul actor!

Carismaticul actor este un om echilibrat caruia ii place sa isi faca planuri de care sa se tina. Pasionat de natura si geografie, stie deja ce va face dupa ce va trece perioada restrictiilor.


"O sa imi iau cortul si o sa ma duc in natura, sa ma bucur de grandoarea ei. O sa stau cat mai mult printre oameni, o sa ma bucur de cei dragi, voi colinda ore intregi strazile din Istanbul. Vom descoperi ca suntem fericiti cu fiecare zi pe care o avem", a declarat actorul in timpul restrictiilor impuse de pandemie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Bulent Polat, dincolo de platourile de filmare! A imprumutat din obiceiurile personajului Gaffur?

Citeste si: Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite! Iata cum a fost surprinsa actrita Selin Yeninci, in cadrul unui concurs organizat chiar in Adana, orasul in care a filmat pentru serial!

Zis si facut, imediat dupa ridicarea restrctiilor, Ugur Gunes a si plecat pe mare, pentru a se bucura de libertate, natura si aer curat, dupa lunga perioada petrecuta in izolare. Iata cum arata acum celebrul actor si cum a fost surprins la bordul unei ambarcatiuni de lux:

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.