Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha" a dat cartile pe fata! Iata cine este celebra cantareata care l-a cucerit iremediabil!

Author: D.I.
Actualizat: 07 feb 2020, 18:05
Foto(7)

Ugur Gunes (Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha") a fascinat publicul feminin din Turcia cu rolurile sale interpretate magistral, inca de la debut.

Ugur Gunes s-a nascut in 1987, in Ankara, unde a crescut alaturi de sora si fratele lui. Parintii lor le-au oferit o educatie aleasa si i-au indrumat spre domeniile pe care le-au indragit inca din copilarie.

Desi avea inca din copilarie o mare pasiune pentru actorie, Ugur Gunes a decis sa studieze mai intai Facultatea de Limbi straine Facultatea de Geografie, in cadrul Universitatii din Ankara si ulterior a revenit la prima dragoste si a studiat si Facultatea de Teatru si Film, devenind actor cu drepturi depline.


Ugur Gunes a debutat in anul 2011 cu serialul "Yeniden Başla". Au urmat serialele "Benim İçin Üzülme", "Urfalıyam Ezelden" și filmul artistic "Tamam mıyız". In 2015 s-a făcut remarcat in seria istorica "Dirilis Ertuğrul".

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", aniversare cu peripetii! Iata cum a fost surprinsa in club, alaturi de prietenii sai!

Citeste si: Sermin din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu un prosper om de afaceri din Turcia! Iata ce rochie superba de mireasa a purtat celebra actrita Sibel Taşçıoğlu, in urma cu patru ani!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ugur a devenit foarte cunoscut pentru rolul interpretat în serialul de acțiune "Isimsizler" (2017). În prezent, actorul continuă să joace în serialul de mare succes "Ma numesc Zuleyha" (Bir Zamanlar Cukurova) care a ajuns la cel de-al doilea sezon în Turcia. Acest rol i-a adus o nominalizare la Premiile "Altın Objektif Ödülleri" la categoria "Cel mai bun actor", anul trecut.
Desi se dedica trup si suflet carierei sale, Ugur Gunes nu isi neglijeaza deloc viata personala, ci dimpotriva este recunoscut drept un mare cuceritor.

Acesta a fost mereu adulat de publicul feminin si nu a dus niciodata lipsa de pretendente.

“Exista, intre mine si Yilmaz, cateva diferente. In contradictie cu personajul pe care il interpretez, in <Ma numesc Zuleyha>, eu sunt o persoana vesela. Sunt calm si nu imi arat sentimentele imediat, spre deosebire de Yilmaz care este opusul. Asemanarea dintre mine si personajul meu exista, in ideea ca si eu, in viata de zi cu zi, sunt patimas in iubire”, a spus Ugur Gunes.  

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.