Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mărturisiri incendiare despre cea mai intensă și dificilă scenă de dragoste filmată în cadrul producției!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2022, 14:52
video Foto(5)

Îndrăgitul actor Ugur Gunes a recunoscut care a fost cea mai dificilă scenă de dragoste filmată în serialul Mă numesc Zuleyha.

Carismaticul actor Ugur Gunes a făcut furori în serialul Mă numesc Zuleyha, cu rolul Yilmaz, fascinând prin atitudinea lui și modul de interpretare magitral, transpunându-se aproape perfect în pielea personajului sau. După ce și-a încheiat filmările pentru îndrăgitul serial, Ugur Gunes a vorbit despre cele mai plăcute momente petrecute în cei doi ani de filmări alături de colegii săi de platou, însă că precizat că a trecut și prin momente mai dificile mai ales atunci când a fost nevoit să filmeze scenele de dragoste, care trebuiau să fie cât mai credibile pentru a traversa dincolo de micile ecrane.

Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mărturisiri incendiare despre cea mai intensă și dificilă scenă de dragoste filmată în cadrul producției

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul Ugur Gunes în anul 2019 când a început să fie difuzat primul sezon al serialului Mă numesc Zuleyha, însă carismaticul actor a fost rapid îndrăgit datorită talentului sau desăvârșit.

Deși are doar 34 de ani, Ugur Gunes se numără în prezent printre cei mai în vogă și mai bine cotați actori ai momentului în Turcia, bucurându-se de mare succes.

De curând celebrul actor a fost premiat în cadrul unui eveniment important desfășurat în Dubai, Gala Premiilor Murex D’or, unde a primit premiul pentru cel mai bun actor al anului.

La scurt timp după ce și-a încheiat filmările pentru serialul Mă numesc Zuleyha, Ugur Gunes a fost întrebat de presă cum a petrecut cei doi ani de filmări în regiunea Adana din Turcia, acolo unde au fost filmate majoritatea episoadelor.

Tânărul actor a recunoscut că rolul Yilmaz a fost unul dintre cele mai importante din carieră să de până acum, pe care l-a privit inițial că pe o mare provocare din toate punctele de vedere. Celebrul actor își amintește acum cu drag de toate momentele inedite trăite pe platourile de filmare alături de colegii săi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la bustul gol! Iată unde a fost surprins celebrul actor Uğur Güneş!

Ugur Gunes a recunoscut că cea mai mare provocare au fost pentru el filmarea scenelor de dragoste alături de partenera lui, Hilal Altinbilek, eroina serialului, deoarece era prima dată când jucau împreună și nu știa exact la ce să se aștepte, nu îi cunoștea deloc reacțiile și modul de a juca.

Însă în cele din urmă ambii actori au ajuns să se obișnuiască și să se adapteze din ce în ce mai bine scenariului, reușind să creeze cele mai frumoase scene de iubire.

"Nu mai lucrasem cu Hilal până la momentul propunerii. Când am aflat care este povestea, am fost foarte neliniștit la început, având în vedere că trebuia să trăim o poveste de dragoste.

Am filmat prima noastră scenă fără să ne cunoaștem, și a fost una intensă. Este foarte important să cunoști partenerul, altfel este greu, nu știi la ce să te aștepți, cum să reacționezi. Dar am jucat foarte bine cu Hilal în prima noastră scenă", a mărturisit actorul turc Ugur Gunes.

Citeste si: Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție spectaculoasă pe covorul roșu în Dubai, alături de o femeie superbă! Ce distincție a primit celebrul actor Uğur Güneş!