Yilmaz, in pericol de moarte! Afla ce anume va pune la cale Demir pentru a-si recupera actiunile detinute de Yilmaz si ce se va intampla intre cei doi rivali, MIERCURI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 24 apr 2020, 22:06
Foto(5)

Demir incearca sa intervina intre Yilmaz si Gengaver, pentru a-i recupera actiunile pierdute.

Citeste si: Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", asemanare izbitoare cu parintii sai! Celebra Melike İpek Yalova are o relatie speciala cu tatal ei, un important academician si fost ministru de stat!

Citeste si: Actrita care o interpreteaza pe Zuleyha, declaratii despre cum se se simte in izolare! “Trebuie sa mai avem un pic de rabdare”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Unde s-au filmat scenele din "Familia Medici- Conducatorii Florentei"! Creatorul seriei povesteste care au fost provocarile intampinate de echipa de productie

Citeste si: Ozcan Deniz, fosta sotie si micutul Kuzey, protagonistii unui nou proiect, realizat in propria lor casa! Iata cum a transformat celebrul actor, dezavantajul autoizolarii in oportunitate!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.