Yoga, RELAXARE MAXIMA la orice varsta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:03

Si copiii pot face cursuri de yoga!

Asa incep micutii sedinta de yoga. O poveste cu Soare, Pamant sau natura din care micutii nostri invata cate o lectie importanta despre viata si mediu, in timp ce se relaxeaza. Povestea devine pretext pentru posturile inedite pe care sunt provocati sa le incerce. La fel cum planetele si natura sunt intr-o continua miscare, asa isi tonifiaza micutii yoghini intreaga muscultatura. Priviti-i!

Si de la o samanta mica pana la un corp viguros si armonios e cale de-o intindere generoasa.
Orice element al vietii devine un imbold pentru prichindeii yoghini de a ne arata cat de flexibili sunt. Distractie, relaxare si meditatie sunt doar cateva dintre beneficiile aduse de sedintele yoga copiilor. Invata mult mai repede lucruri pe care acasa le-ar ignora. Pentru ca exerseaza in fiecare saptamana, micutii simt deja efectele. Chiar daca unele pozitii ii cam sperie la prima vedere, copiii au invatat deja ca in viata trebuie sa-ti doresti mereu mai mult.
Asa e si cu yoga!

Cum sa mai invoce adultii scuze precum "Nu pot!", cand pentru spiridusi nimic nu pare imposibil de facut?! Sedintele devin si mai placute vara, atunci cand micutii yoghini se relaxeaza pe pajiste. Privesc o girafa construita de ei din materiale reciclabile. Pur si simplu se uita la ea si o imita!

 

Taguri: