Yosif, soțul Andei Adam a dezvăluit motivul pentru care a luat numele de familie al artistei după nuntă: „Ea este o persoană cunoscută”. Cum a reacționat Anda Adam

Autor: Diana Bostan

Yosif a luat numele Andei Adam după nuntă

Sursa: Instagram: Anda Adam

Anda Adam și Yosif Mohaci și-au unit destinele într-un cadru de vis. Petrecerea de nuntă a fost una zile mari, iar mirii au radiat de fericire. În ceea ce privește schimbarea numelui de familie, Yosif este cel care va lua numele de familie al soției sale. Iată care este motivul!

Anda Adam și soțul ei sunt un cuplu modern, lucru care s-a reflectat și-n modul în care au organizat petrecerea de nuntă. Cei doi au renunțat la petrecerea clasică, transformând nunta într-un spectacol grandios. Anda și Yosif nu fost tradiționaliști nici în ceea ce privește luare numelui după căsătorie, el fiind cel care a luat numele de familie al artistei.

Motivul pentru care Yosif a luat numele Andei Adam

Yosif Mohaci, soțul Andei Adam, a decis să preia numele de familie al artistei după căsătorie, considerând că sunt un cuplu modern și dorind să renunțe la tradițiile obișnuite. În cadrul unei emisiuni TV, el a explicat că Anda Adam este o persoană cunoscută și că numele ei se potrivește bine cu prenumele său, făcându-l astfel un nume atrăgător și distinctiv.

Citește și: Anda Adam, mamă pentru a doua oară. Artista și soțul ei, Yosif, au făcut marele anunț după nuntă: „Vă aștept la botez”

„Suntem un cuplu modern. Nu am vrut să păstrăm istoria sau obișnuințele care sunt peste tot. Ea este o persoană cunoscută și am decis să preluăm numele ei. Merge bine și cu Yosif.”, a declarat Yosif, soțul Andei Adam, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Anda Adam a adăugat că decizia a fost luată și în contextul carierei lui Yosif în domeniul cinematografiei. Ea a subliniat că numele "Yosif Adam" are o rezonanță mai puternică și este mai potrivit pentru un actor, considerând că această schimbare le va aduce beneficii în viitoarele proiecte pe care le vor derula împreună.

„Noi ne-am gândit cumva în contextul acesta și pentru faptul că el și-a început cariera pe zona asta a filmului.

Are o rezonanță mai bună, este un nume mai potrivit ca și actor și atunci ne-am gândit amândoi că ”Yosif” și cu ”Adam” sună a nume de actor. Și am zis ok, facem invers. Și el a zis că e ok cu asta, o să-l folosească și pe scenă și avem și mai multe proiecte pe care le vom derula. Și atunci Yosif Adam ni s-a părut un nume de scenă cu care va putea merge mai departe într-o carieră în lumea cinematografiei.”,
a declarat Anda Adam, în cadrul aceleași emisiuni.

Anda Adam vrea să devină mamă pentru a doua oară

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin din București, într-o ceremonie plină de fast. Artista a avut o apariție memorabilă, sosind la biserică într-un bolid imens, însoțită doar de naș, datorită dimensiunilor rochiei sale impresionante. Între timp, mirele și restul invitaților au ajuns cu un autobuz special pregătit pentru petreceri.

Citește și: Imagini spectaculoase de la nunta Andei Adam. Artista și soțul ei au strălucit la propriu. Cât au costat rochiile de mireasă pe care le-a purtat vedeta| FOTO

În ceea ce privește venirea pe lume a unui bebeluș, Anda și Yosif au declarat faptul că își doresc din tot sufletul un copil și speră că acest lucru se va întâmpla în luna de miere. Anda Adam are o fiică, Eveline, din căsnicia cu Sorin Nicolescu.  „Noi primii ne dorim. Și acum să vedem în luna de miere”, a spus Yosif, soțul Andei Adam, potrivit Wownews.

„Părintele Gabriel care ne-a oficiat slujba, vrem să-i mulțumim foarte mult, a fost o slujbă extraordinară. Și el ne-a urat același lucru, i-a spus soțului ”Să o duci într-o vacanță și vă aștept la botez”. Cea mai frumoasă urare.”, a spus Anda Adam pentru sursa menționată anterior.